Επίσκεψη του Προέδρου του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος στην Ειδομένη

   Την τρίτη (3η) αυτοψία μέσα σε λίγες ημέρες στον προσφυγικό καταυλισμό της Ειδομένης πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Καθηγητής Χειρουργικής, κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, για την ολοκληρωμένη διαχείριση της υγειονομικής επιχείρησης που συντελείται στην περιοχή, συνοδευόμενος από τους Καθηγητές Λοιμωξιολογίας κ.κ. Σωτήριο Τσιόδρα και Γεώργιο Σαρόγλου.

Στον προσφυγικό καταυλισμό, στον οποίο βρίσκονται κινητές μονάδες του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. με ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, πραγματοποιήθηκε επιλεκτικός στοχευμένος εμβολιασμός σε άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος της 9χρονης προσφυγοπούλας που παρουσίασε ηπατίτιδα πριν από λίγες ημέρες.

Ο Πρόεδρος μιλώντας στα ΜΜΕ διαβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι δεν υφίσταται θέμα υγειονομικής βόμβας και η ένταση των επιχειρήσεων αυτό το σκοπό έχει.

Ο κ. Γιαννόπουλος με την ευκαιρία της επισκέψεώς του στην περιοχή θα ενημερώσει και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Ν.Κιλκίς – η οποία του απηύθυνε πρόσκληση – για την κατάσταση που επικρατεί και την υγειονομική ασφάλεια του πληθυσμού.

Proedros-keelpno
Total
0
Shares