Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνέντευξη τύπου στην Καρδίτσα για το «Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας»

Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

Συνέντευξη τύπου στην Καρδίτσα για το «Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας»

Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα στην Καρδίτσα για το «Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας»

Τοποθέτηση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας κ.Σίμου Θωμά:

Καλησπέρα σας,

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας,

Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας αλλά και για τον Νομό μας καθώς ανακοινώνουμε το πρώτο Ιατρικό «Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 5-8/12/2024 στην πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα.

Πρωτοπόροι για ακόμη μία φορά και μετά την ομάδα διαχείρισης καταστροφών – TASK FORCE είμαστε ο πρώτος Ιατρικός Σύλλογος στην Ελλάδα που τολμάει και διοργανώνει Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο εγχείρημα στη σύγχρονη ιστορία του Συλλόγου μας. Όλο αυτό το εγχείρημα δεν θα μπορούσε να γίνει εφικτό χωρίς την πολύτιμη συνεργασία και συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Γενικών οικογενειακών Ιατρών Καρδίτσας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρό τους κ. Ιωάννη Χατζούλη,  που βρίσκεται μαζί μας, όπως και να εκφράσω τον θαυμασμό μου και την ευχαριστία μου για την τεράστια προσπάθεια της οργανωτικής επιτροπής που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτό το συνέδριο.

Για 4 ημέρες στην λίμνη Πλαστήρα θα παρευρεθούν Πανευρωπαϊκού κύρους συνάδελφοι ομιλητές, δεκάδες καθηγητές πανεπιστημίων από όλη την Ελλάδα όπως επίσης και εκατοντάδες ιατροί επισκέπτες που πέρα από την παρουσία τους στις εργασίες του συνεδρίου θα θαυμάσουν και τις ομορφιές του τόπου μας.

Τοποθέτηση του Α’ Αντιπροέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας κ.Παπούλια Δημήτριου:

Καλησπέρα και από μένα,

Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας,

Σήμερα όπως ειπώθηκε είναι μια μεγάλη ημέρα για τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας αλλά και για την περιοχή μας καθώς ανακοινώσαμε το πρώτο Ιατρικό ‘’Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας’’ το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως και τις 8 Δεκεμβρίου 2024 στην πανέμορφη, μαγευτική και γεμάτη αξιοθέατα, λίμνη Πλαστήρα.

Το Συνέδριο είναι ένα σημαντικό γεγονός και  πέρα από το  επιστημονικό ενδιαφέρον, για το επιστημονικό πεδίο θα σας μιλήσει αναλυτικά ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου κ. Βασίλης Γκιζλής,  ως Σύλλογος  φιλοδοξούμε να γίνει θεσμός και να αφήνει κάθε φορά μεγάλο  αναπτυξιακό αποτύπωμα και πολλά οικονομικά οφέλη στην πολύπαθη περιοχή μας, που έχει ανάγκη τις εξωστρεφείς δράσεις, ιδιαίτερα στην σημερινή πραγματικότητα.

Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας




Total
0
Shares
Previous Article
Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις

Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις

Next Article
Ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α. Μουζακίου για την υδροδότηση της Δρακότρυπας - συν. Τριγώνας - Πουλαίϊκα - Κεραμαριό

Απάντηση του Δήμου Μουζακίου στην παράταξη «Δυναμική Συνεργασία»

Related Posts