Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ψωρίασης 2023 – Δράση από τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ψωρίασης 2023 - Δράση από τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ψωρίασης 2023 – Δράση από τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ψωρίασης 2023

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κοινού από τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ασθενών «Επιδέρμια» 

Κάθε χρόνο στις 29 Οκτωβρίου, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης. Η πρωτοβουλία αυτή θεσπίστηκε το 2004 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Συλλόγων Ασθενών με Ψωρίαση (IFPA) και φέτος γιορτάζεται σε περισσότερες από 70 χώρες. Στην Ελλάδα, το όραμα και η αποστολή της IFPA εκπροσωπούνται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «Επιδέρμια». Στόχος του Εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ψωρίασης είναι η δράση για την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την επίπτωση της νόσου, την αποστιγματοποίηση των ασθενών και τη διεκδίκηση καλύτερης φροντίδας υγείας για όλους.

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ψωρίασης 2023 - Δράση από τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας

Η Ψωρίαση είναι μια χρόνια και ανίατη νόσος με αρνητική επίπτωση στην ποιότητα ζωής των ασθενών. Έχοντας ως κεντρικό μήνυμα «Πρόσβαση σε όλους», η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης αναδεικνύει το δικαίωμα των ασθενών να έχουν ανεμπόδιστη πρόσβαση στην κατάλληλη θεραπεία τη σωστή στιγμή.

Συμμετέχοντας στη διεθνή αυτή προσπάθεια, ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «Επιδέρμια», διοργανώνει την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023, δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κοινού στην Κεντρική Πλατεία της Πόλης της Καρδίτσας από τις 10 το πρωί, έως και τις 2 το μεσημέρι. Εκείνη την ημέρα, εκπρόσωποι του συλλόγου Επιδέρμια θα διανέμουν στους διερχόμενους έντυπο που μεταφέρει το μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Ψωρίασης, και μέλη του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας θα ενημερώνουν το κοινό για τη νόσο.
Total
0
Shares
Previous Article
tourism ekthesi thessalonikis 38

Ο Δήμος Βόλου θα συμμετάσχει στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη

Next Article
Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Ν. Τρικάλων - Ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Σωματείου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Ν. Τρικάλων

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Ν. Τρικάλων