Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Δήμος Βόλου θα συμμετάσχει στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη

tourism ekthesi thessalonikis 38

Ο Δήμος Βόλου θα συμμετάσχει στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη

Ανοιχτή πρόσκληση σε επαγγελματίες του τουρισμού και επισκέπτες

Ο Δήμος Βόλου θα συμμετάσχει στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA  που θα πραγματοποιηθεί στις 10-12 Νοεμβρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τους Δήμους Ζαγοράς-Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου.

H PHILOXENIA (https://philoxenia.helexpo.gr) αποτελεί την ετήσια συνάντηση των τουριστικών επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών στην Ελλάδα. Είναι το γεγονός που αφουγκράζεται την παγκόσμια τουριστική αγορά και συντονίζεται με τις ανάγκες του επαγγελματία και τις επιθυμίες του ταξιδιώτη, ώστε να μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάδειξη προορισμών και εμπειριών αλλά και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Επιχειρηματίες του τουρισμού, υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων, αγοραστές (hosted buyers) από διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά και απλοί επισκέπτες που αναζητούν πληροφορίες για την επόμενη ταξιδιωτική τους απόδραση, συνθέτουν το προφίλ μιας έκθεσης, η οποία 38 χρόνια τώρα, αποτελεί συνώνυμο του τουριστικού επιχειρείν. Η δυναμική της PHILOXENIA αποτυπώνεται και μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων με θεματικές παρουσιάσεις, ημερίδες και workshops.

Ο Δήμος Βόλου δια της Αντιδημαρχίας Τουρισμού προσκαλεί επαγγελματίες όλων των κλάδων του τουρισμού της περιοχής μας να συμμετέχουν στην έκθεση στο περίπτερο του προορισμού VOLOSPELION: περίπτερο 13 σταντ C1, όπου θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν δωρεάν τις επιχειρήσεις τους και τον προορισμό Βόλος-Πήλιο, διανέμοντας το έντυπο ενημερωτικό υλικό τους και επιδιώκοντας επαγγελματικές συνεργασίες.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προχωρήσουν στην προεγγραφή τους και να παραλάβουν την ηλεκτρονική πρόσκληση-κάρτα εισόδου της PHILOXENIA, η οποία είναι απαραίτητη για την είσοδο στο χώρο της Έκθεσης, https://services.helexpo.gr/philoxenia2023reg/.  

Για τις συναντήσεις μεταξύ επαγγελματιών B2B, που ειδικά φέτος για τον προορισμό μας είναι ΔΩΡΕΑΝ, έχει ήδη αποσταλεί πρόσκληση δωρεάν συμμετοχής, με επισυναπτόμενη τη δήλωση, στις Ενώσεις και Συλλόγους επαγγελματιών τουρισμού της περιοχής μας, προκειμένου να την προωθήσουν στα μέλη τους, ώστε να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους. Για τους υπόλοιπους επαγγελματίες τουρισμού υπάρχει η δυνατότητα να απευθυνθούν στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Δήμου Βόλου (κ. Θεοδώρα Ζάχου, τηλ. 2421030930). 

 Παράλληλα στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Δήμου Βόλου (Λαμπράκη-Σέκερη) διατίθενται δωρεάν προσκλήσεις επισκέπτη για κάθε ενδιαφερόμενο.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι:

Παρασκευή: 11:00-20:00
Σάββατο:  10:00-20:00
Κυριακή: 10:00-18:00
Total
0
Shares