Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ευχαριστήριο του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου στη διοίκηση της Συν/κης Τράπεζας Καρδίτσας

emporikos_syllogos_mouzakiouΟ Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου ευχαριστεί τη διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας για τη λειτουργία του Υπ/τος στο Μουζάκι και την εξυπηρέτηση των συνταξιούχων όλης της περιοχής την Παρασκευή 03-07-2015 και τη Δευτέρα 06-07-2015. Σε αντιδιαστολή, προβληματιζόμαστε για τη μη λειτουργία των Υπ/των Εθνικής και Πειραιώς καμία από τις προηγούμενες μέρες. Τον προβληματισμό μας αυξάνει η απόφαση της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς να λειτουργήσουν κανονικά τα Υπ/τα στους υπόλοιπους δήμους του Νομού Καρδίτσας πλην του Δήμου Μουζακίου.

Η απαίτηση του Δημάρχου Γεωργίου Κωτσού και οι προσπάθειες της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου για την επαναλειτουργία του Υπ/τος Πειραιώς και της εξυπηρέτησης των συνταξιούχων συμπολιτών μας δυστυχώς απέβησαν άκαρπες.

Η τοπική οικονομία δοκιμάζεται και όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ηλίας Σερίφης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γιάννης Αλεξανδρής




Total
0
Shares
Previous Article

Στο Μουζάκι το τετραήμερο εκδηλώσεων του 33ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας

Next Article

Άρθρο της Χρυσούλας Κατσαβριάς Σιωροπούλου για το δημοψήφισμα

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dhmotiko sumvoulio
Διαβάστε περισσότερα

Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου

Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο…