Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο Μουζάκι το τετραήμερο εκδηλώσεων του 33ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας

Έπειτα από αίτημα φορέων και παραγόντων του Δήμου Μουζακίου (Δήμος Μουζακίου, Εμπορικός Σύλλογος, Πολιτιστικοί Φορείς κλπ),

το 33Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ αποφάσισε την πραγματοποίηση ενός τετραήμερου συναυλιών στο Μουζάκι και συγκεκριμένα στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου MOYZAKI PALACE.

Kostalas

Το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας και ο καλλιτεχνικός του Διευθυντής Νίκος Ευθυμιάδης πάντα θεωρούσα ότι οι εκδηλώσεις πρέπει να αποκεντρώνονται και να υλοποιούνται και σε άλλους χώρους όπου υπάρχουν ζωντανά πολιτιστικά και μουσικά κύτταρα.

Έτσι από την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015 στις 9 :30 το βράδυ οι ποιοτικές εκδηλώσεις του 33ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, που περιλαμβάνει εξαιρετικές Χορωδίες καθώς και την Ορχήστρα “ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ” της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν στον πανέμορφο εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου MOYZAKI PALACE και θα μπορέσουν να τις απολαύσουν και οι κάτοικοι της περιοχής.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο Αλέξης Κωστάλας.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Mouzaki-Pallas-mouzakinews




Total
0
Shares
Previous Article

Δήλωση Αγοραστού για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

Next Article

Ευχαριστήριο του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου στη διοίκηση της Συν/κης Τράπεζας Καρδίτσας

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…