Έχει και το Αγναντερό Καρδίτσας το «Μουλά Ομάρ» του.

Δήλωση της: Παναγιώτας Βράντζα-Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ν.Καρδίτσας

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά της προέδρου του συλλόγου γυναικών Αγναντερού, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στην πλατεία του χωριού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ κα. Παναγιώτα Βράντζα μετά από πρόσκληση της προέδρου.

Το ότι η βουλευτής, αν και είχε προσκληθεί, δεν αναφέρθηκε όταν αναφέρθηκαν οι άλλοι προσκεκλημένοι, ούτε της δόθηκε ο λόγος, όταν δόθηκε στους υπόλοιπους, ήταν εκτός από αγένεια, προσβλητικό για το θεσμό που εκπροσωπεί ένα μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Το γεγονός δε, ότι αυτή η απρεπής συμπεριφορά υπαγορεύθηκε και επιβλήθηκε σε έναν «σύλλογο γυναικών» από τον παππά του χωριού, αγγίζει τα όρια του επικίνδυνου.

Προφανώς η αιτία δεν ήταν άλλη από την πρόσφατη ψήφιση του νόμου για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Έτσι,  ο παπάς του Αγναντερού, ζηλεύοντας τη «δόξα» του Καλαβρύτων Αμβρόσιου, βρήκε την ευκαιρία να εκδηλώσει τα μισαλλόδοξα, φοβικά και εν τέλει αντιχριστιανικά του αισθήματα.

Δυστυχώς, ακόμη και στις μέρες μας, κάποιοι «ζηλεύουν» τα θεοκρατικά καθεστώτα της μέσης Ανατολής και αναπολούν το μεσαίωνα και τις πρακτικές που εφαρμοζόταν τότε.

Ευτυχώς όμως η εκκλησία μας και η συντριπτική πλειοψηφία των πιστών δεν εκπροσωπούνται απ’ αυτούς. Γιατί υπάρχουν πραγματικοί χριστιανοί ιεράρχες, όπως για παράδειγμα ο Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης  Παύλος, που δεν σταματάει να κηρύσσει την αγάπη, ακόμη και όταν διαφωνεί.

Total
0
Shares
Previous Article

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στην πλατεία της Πύλης

Next Article

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Μαυρομμάτι


Total
0
Share