Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Μαυρομμάτι

Με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεου.

Με την ευκαιρία της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του Παραρτήματος Μαυρομματίου της σχολής Βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μαυρομματίου με Χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα ανήμερα της εορτής του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Στεφάνου την Κυριακή 27-12-2015 ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος  επισκέφτηκε  το ιδιόκτητο Ιστορικό – Λαογραφικό  Μουσείο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” και το ιδιόκτητο επίσης  πνευματικό  κέντρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου.

Στους  δύο χώρους  τον συνόδεψαν ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου  Μαυρομματίου κ. Δ. Γιώτης και το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου απανταχού Μαυρομματιανών “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” που εδρεύει στην Αθήνα κ. Ν. Βλάχος.

Την ίδια μέρα το μεσημέρι  έγινε και η ενδιαφέρουσα  μουσική εκδήλωση με Κάλαντα των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς από τους μαθητές του παραρτήματος Μαυρομματίου της Βυζαντινής μουσικής σχολής της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων  στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου Μαυρομματίου με την παρουσία επίσης  του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος  και Φαναριοφερσάλων  κ.κ. Τιμόθεου.

Laris Pnevmatiko-kentro




Total
0
Shares
Previous Article

Έχει και το Αγναντερό Καρδίτσας το «Μουλά Ομάρ» του.

Next Article

Mε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παράσταση ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύλης

Related Posts