Χωρίς αγώνα επέστρεψε η Αναγέννηση Καρδίτσας από την Καβάλα

Αναγέννηση Καρδίτσας

Χωρίς αγώνα επέστρεψε η Αναγέννηση Καρδίτσας από την Καβάλα

Ο προγραμματισμένος αγώνας της Super League 2 για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων της Καβάλας με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν έγινε ποτέ, αφού οι γηπεδούχοι της Καβάλας δεν κατέβηκαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο.

Η ευθύνη βαραίνει την ομάδα της Μακεδονίας που δεν αγωνίστηκε όπως και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού τα δελτία των ποδοσφαιριστών δεν έχουν βγει ακόμα.

Αν εφαρμοστεί ο ΚΑΠ η Αναγέννηση Καρδίτσας θα πάρει το ματς 0-3 α.α. στα χαρτιά. Την απόφαση θα πάρει ο αθλητικός δικαστής εντός της εβδομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Αναγέννησης Καρδίτσας:

Η ομάδα μας βρέθηκε κανονικά στο «Ανθή Καραγιάννη» για την προγραμματισμένη αναμέτρηση με την Καβάλα, όμως η τοπική ομάδα δεν κατέβηκε στην αναμέτρηση.

Οι ποδοσφαιριστές μας βγήκαν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους διαιτητές και στη συνέχεια αποχώρησαν για τα αποδυτήρια. Πλέον για τις τύχες της αναμέτρησης θα αποφασίσει το αρμόδιο Διοικητικό όργανο της Διοργανώτριας αρχής.

Η ομάδα μας πλέον στρέφει την προσοχή της στην επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας.

Αναγέννηση Καρδίτσας

Total
0
Shares