Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χαιρετισμός του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκου για το 39ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΚΟΣ

Χαιρετισμός του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκου για το 39ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας για 39η χρονιά είναι μαζί μας. Πρόκειται για μια από τις παλαιότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις της Καρδίτσας, η οποία έχει αποκτήσει διεθνής ακτινοβολία.

Οι φετινές εκδηλώσεις έχουν ξεχωριστή σημασία καθώς συνδυάζονται με το γεγονός της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Όπως επίσης είναι σημαντικό ότι οι φετινές εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες σε κορυφαίες ιστορικές προσωπικότητες του παγκόσμιου πολιτισμού.

Ένα ακόμη σημαντικό γεγονός ότι πλέον μετά από ένα και πλέον χρόνο σταδιακά επιστρέφουμε σε παλαιότερες αγαπημένες μας συνήθειες.

Η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας σταθερά στηρίζει τον πολιτισμό και εκδηλώσεις όπως το Διεθνές Φεστιβάλ που αναδεικνύουν την περιοχή μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ιδιαίτερα στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Ν. Ευθυμιάδη ο οποίος αποτελεί την ψυχή της διοργάνωσης.

Εύχομαι κάθε επιτυχία και συγχαίρω όσους θα πάρουν μέρος και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία του θεσμού.
Total
0
Shares
Previous Article
Κωστής Νούσιος για την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων: «Μνήμη και χρέος για 353.000 ψυχές» - Η αλήθεια για την οδό Βραγγιανά-Ρόγγια

Χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιου στο 39ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας

Next Article
pistopoihtiko covid 1

Παρουσιάστηκε το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID - Πως θα λειτουργεί

Related Posts

E65 Staikouras
Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65 «Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία…