Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την Πέμπτη (29/4) η κλήρωση του EuroBasket 2022, μαθαίνει αντιπάλους η Ελλάδα

eurobasket

Τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στο EuroBasket 2022 θα μάθει το μεσημέρι της Πέμπτης (29/4) η Εθνική Ανδρών. Δείτε τα γκρουπ δυναμικότητας και τις πιθανές αντιπάλους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το προολυμπιακό της Βικτόρια (29/6 – 4/7) θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου, ωστόσο το μεσημέρι της Πέμπτης (29/4) το αντιπροσωπευτικό μας θα μάθει τους αντιπάλους του στο EuroBasket 2022.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο πρώτο από τα έξι γκρουπ δυναμικότητας μαζί με τη Σερβία, την Ισπανία και τη Γαλλία, με αποτέλεσμα να θεωρείται η δυνατή του ομίλου της. Τέσσερις θα είναι οι όμιλοι, έξι ομάδες θα έχει ο κάθε ένας.

Από το δεύτερο γκρουπ μία εκ των Λιθουανία, Ρωσία, Ιταλία, Τσεχία θα βρεθεί στο δρόμο της Ελλάδας, από το τρίτο γκρουπ μία εκ των Πολωνία, Κροατία, Τουρκία, Σλοβενία, από το τέταρτο μία εκ των Γερμανία, Ουκρανία, Φινλανδία, Γεωργία, από το πέμπτο μία εκ των Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο, Ουγγαρία, Ισραήλ κι από το έκτο μία εκ των Βοσνία, Βουλγαρία, Εσθονία, Ολλανδία.

Η κλήρωση θα καλυφθεί μέσω του καναλιού της FIBA στο YouTube, ενώ το Eurobasket 2022 θα διεξαχθεί σε πέντε πόλεις. Στο Βερολίνο, στην Κολωνία, στο Μιλάνο, στην Πράγα και στην Τιφλίδα.

Την Πέμπτη (29/4) η κλήρωση του EuroBasket 2022, μαθαίνει αντιπάλους η Ελλάδα

Photo credits: FIBA

sport24.gr




Total
0
Shares
Previous Article
dei logo table

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε η ΔΕΗ με τη ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ-Ελλάδος

Next Article
diatrofi nisteia

Νέα έρευνα: H διατροφή, η άσκηση και η νηστεία εμποδίζουν την εξέλιξη του covid-19

Related Posts

sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…