Ας είμαστε ενωμένοι… ας ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Αυτό που πραγματικά ζητάω είναι η ΟΜΟΨΥΧΙΑ, η ΕΝΟΤΗΤΑ. Σκεφτείτε σαν λαός πόσα πολλά μπορούμε να κάνουμε και να προσφέρουμε αν είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Πέρα από πραγματικές ιδεολογίες και πολιτικές πεποιθήσεις. Δεν είναι ώρα να διαχωριζόμαστε και να γκρινιάζουμε.

Όπως εξάλλου μαθαίνουμε και από την ιστορία, όποτε, από τα Αρχαία Χρόνια, οι Έλληνες ήταν χωρισμένοι ήταν ευάλωτοι, ενώ όταν ήταν ενωμένοι σαν γροθιά ήταν ανίκητοι. Αλλά και από την εικονική ιστορία της χώρας. Η επανάσταση δεν έγινε έτσι τυχαία. Ήμασταν άτομα με κοινό στόχο και μόνη επιθυμία την απελευθέρωση και αναδιοργάνωση της χώρας και το πετύχαμε. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ.

Ας ζεστάνουμε Έλληνες τις καρδιές μας, ας ζεστάνουμε τις σχέσεις μεταξύ μας, ας φωτίσουμε την σκέψη μας και ας αφυπνιστούμε. Ίσως να είναι και μια καλή αρχή για να λυθούν κάποια προβλήματα μας. Η τόση απομάκρυνση, απόσταση και διαφοροποίηση, αδιαφορία και σιωπή, δεν μας κάνει καλό!
Γεμίσαμε κενά και βρήκε τρόπο η διχόνοια να μπεί στην ζωή μας!

Ας έρθουμε πιο κοντά, ας ενωθούμε, πρώτα για εμάς, γιατί θα μας κάνει καλό στην ψυχή μας και έπειτα γιατί η Ελλάδα μας, θέλει την βοήθεια μας!
Δεν πρέπει να υπάρχουν συμφέροντα όταν μας καλεί η πατρίδα!
Ο λαός για την Ελλάδα και η Ελλάδα για τον λαό της, όπως πάντα!

Αυτό το άρθρο δεν το γράφω ούτε για να κατηγορήσω, ούτε για να επιτεθώ σε ορισμένα άτομα, αλλά για να ζητήσω ΟΜΟΝΟΙΑ μεταξύ μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ
Πολιτευτής Νομού Kαρδίτσας
ΤΕΛΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ
Total
0
Shares