Αλλαγή σκηνικού - Έρχονται βροχές, πτώση θερμοκρασίας και χιόνια

Αλλαγή σκηνικού –  Έρχονται βροχές, πτώση θερμοκρασίας και χιόνιαΑλλαγή σκηνικού –  Έρχονται βροχές, πτώση θερμοκρασίας και χιόνια

Tο παρατεταμένο διάστημα καλοκαιρίας έρχεται σιγά σιγά στο τέλος του, καθώς το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει σταδιακά τις επόμενες μέρες, με βροχές να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους. Σύμφωνα με τη μετεωρολόγο Χριστίνα Ρήγου, ο καιρός θα αρχίζει να χαλάει από τα επόμενα 24ωρα. Οι ηλιόλουστες μέρες θα μας αποχαιρετήσουν και τη σκυτάλη θα πάρουν οι βροχές και η πτώση της θερμοκρασίας.

Αύριο Κυριακή, ηλιοφάνεια θα έχουν κυρίως τα νησιά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται παροδική συννεφιά, η οποία τις πρώτες πρωινές θα δώσει ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Επίσης, τοπικές βροχές μικρής διάρκειας θα σημειωθούν στην ανατολική Θεσσαλία, στην Εύβοια, στην κεντρική Στερεά και σε περιοχές της Πελοποννήσου, κυρίως στα παραθαλάσσια τμήματα και τέλος στο νότιο Ιόνιο.

Στην Αττική προβλέπεται ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ στη Θεσσαλονίκη η μέρα θα ξεκινήσει με παροδική συννεφιά και μικρή πιθανότητα να βρέξει νωρίς το πρωί μέσα στην πόλη. Όσον αφορά στις επόμενες ημέρες, ο καιρός θα δείξει πιο «άγριο πρόσωπο», καθώς εκτός από τις τοπικές βροχές αναμένονται και ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις.

Total
1
Shares
Previous Article
Έρχονται στην Ελλάδα τα ρομπότ απολύμανσης της ΕΕ κατά του κορωνοϊού

Έρχονται στην Ελλάδα τα ρομπότ απολύμανσης της ΕΕ κατά του κορωνοϊού

Next Article
Είστε μακαρονάδες; Αυτή η έρευνα σας «δικαιώνει»

Είστε μακαρονάδες; Αυτή η έρευνα σας «δικαιώνει»


Total
1
Share