Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Β. Σποράδων με τη Θεσσαλονίκη

aktoploika ploio

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Β. Σποράδων με τη Θεσσαλονίκη

  • Σύσκεψη με το Υπουργείο Ναυτιλίας το μεσημέρι της Τετάρτης

Το θέμα της επαναδρομολόγησης ταχύπλοου πλοίου που θα συνδέει τις Βόρειες Σποράδες με τη Θεσσαλονίκη μπαίνει στο στόχαστρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Υπουργείου Ναυτιλίας σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί μετά από σχετικό αίτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας κατόπιν πρότασης των δημάρχων Σκοπέλου και Αλοννήσου και θα πάρουν μέρος ο Υπουργός και ο Γ.Γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας κ.κ. Χ. Στυλιανίδης και Κυριαζόπουλος αντίστοιχα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γ. Αναστασίου, καθώς και οι δήμαρχοι Σκοπέλου, Σκιάθου, Αλοννήσου και διαδικτυακά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Την πρόθεση του να συμμετάσχει έχει εκφράσει και ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας.  Έχουν επίσης κληθεί να συμμετάσχουν οι βουλευτές της Μαγνησίας.

Αντικείμενο θα είναι η επαναδρομολόγηση ταχύπλοου πλοίου για τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Β. Σποράδες με τη σημαντική υποστήριξη στο αίτημα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στ. Αγγελούδη, ο οποίος σημειώνει ότι η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Β. Σποράδων δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους από 25.000 τουρίστες από τη Θεσσαλονίκη να επισκέπτονται τουριστικούς προορισμούς της Θεσσαλίας.
Total
0
Shares
Previous Article
perivalon

Περιβάλλον και Περιβαλλοντική Ηθική. Η προσέγγιση των πολιτών

Next Article
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ψήφισμα κατά των Ιδιωτικών ΑΕΙ - Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας συγχαίρει την εκλογή του νέου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα

Eπετειακός εορτασμός της 25ης Μαρτίου και απονομή υποτροφιών

Related Posts

Δ. Τρικκαίων - Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς
Διαβάστε περισσότερα

Δ. Τρικκαίων – Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς

Ο κ. Σακκάς αναφέρθηκε και περιέγραψε αναλυτικά, ολόκληρο το φάσμα των ενεργειών, δράσεων, πρωτοβουλιών, συνεργασιών και έργων