Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΕΛ: “Συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Πινακά”

pinakas ael

Η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Δημήτρη Πινακά στο οικονομικό κομμάτι.

Όλα δείχνουν πως προχωράει η μεταγραφή του Δημήτρη Πινακά στον Ολυμπιακό. Οι εξελίξεις των διαπραγματεύσεων προέκυψαν μέσα από ανακοίνωση της ΑΕΛ.

Οι “βυσσινί” ανακοίνωσαν τους ποδοσφαιριστές τους οποίους επέλεξαν ο κ. Κώστας Φραντζέσκος και οι συνεργάτες του, όμως μέσα στο ονόματα δεν συμπεριλαμβανόταν ο Δημήτρης Πινακάς. Στην ανακοίνωσή τους ανέφεραν πως αυτό συνέβη εξαιτίας των διαπραγματεύσεων με τους “ερυθρόλευκους”, αλλά και της συμφωνίας της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό.

Στην αποστολή δεν περιλαμβάνεται ο επίλεκτος διεθνής ποδοσφαιριστής μας Δημήτρης Πινακάς λόγω των διαπραγματεύσεων με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σημειωτέον ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός όσον αφορά το οικονομικό μέρος της μεταγραφής, αλλά και το ποσοστό μεταπώλησης“, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Πινακάς να ενταχθεί στον Ολυμπιακό Β’, καθώς κουμπώνει σε όλα τα προαπαιτούμενα (ηλικία, προϋπηρεσία στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ), ώστε και ρυθμό να πάρει μέσα από ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά και να είναι διαθέσιμος κάθε φορά που η τεχνική ηγεσία θα τον χρειαστεί.




Total
0
Shares
Previous Article
Anagennisi Karditsas

Αναγέννηση Καρδίτσας: Οκτώ προσθήκες έχουν στα σκαριά οι Θεσσαλοί!

Next Article
mercedes1

FORMULA 1:H Mercedes επιλέγει Ράσελ, προς Alfa Romeo ο Μπότας