Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΕ Μουζακίου-Πάμισσος…Ο διάβολος κρύφτηκε στις λεπτομέρειες

2a0cae44ad2ad3d9354c1a4aec9bb263

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (15/9) η 2η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΚ 2019/20 με την αναμέτρηση της ΑΕ Μουζακίου  και του Πάμισσου Καλογραιανών που διεξήχθη στις 4.00 στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου.

Γκολ και θέαμα απόλαυσαν οι φίλαθλοι και από την κερκίδα αλλά και  γύρω από τη«σήτα», συγκινήσεις που βίωσαν και από τις δύο ομάδες μιας και το ματς ήταν χορταστικό τόσο σε φάσεις όσο και αριθμό τερμάτων.

Μια εξαιρετική ΑΕ Μ που κόντρα σε ένα αξιόλογο αντίπαλο Α΄κατηγορίας μετά το άνοιγμα του σκορ για τον Πάμισσο στο 3′ μόλις λεπτό με κεφαλιά  του Οικονόμου μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και  κόντραρε στα ίσα τους “ερυθρόλευκους” .

Παρόλα αυτά στο 9′ λεπτό ο Οικονόμου πάλι με πλασέ έκανε το 0-2 δίνοντας σαφές προβάδισμα στον Πάμισσο.

Κόκκινο πανί για την ΑΕ Μ το δεύτερο γκολ άλλαξαν το παιχνίδι ,πίεσαν περισσότερο, κυκλοφόρησαν την μπάλα και στο 31′ κέρδισαν πέναλτι με τον Γάτσιο, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση και μείωσε σε 1-2 για την ΑΕΜ. Το επόμενο τέρμα σημειώθηκε στο 39′ όταν ο Βέης Σ. έβγαλε αριστοτεχνική πάσα στον Γάτσιο που όρμησε  στην περιοχή των ερυθρόλευκων από πλάγια αριστερά και με άριστο σουτ έγραψε το 2-2 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στη συνέχεια και για  45 λεπτά και η ΑΕ Μ και ο Πάμισσος κονταροχτυπήθηκαν άγρια για το πολυπόθητο γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση και  στο 87′ και πάλι ο Οικονόμου Θ. με χατ – τρικ σημείωσε το 2-3 ένα γκολ που θα ….συζητηθεί μιας και πολλοί το αμφισβήτησαν καταγράφοντας το στο μυαλό τους…ως άκυρο….

Η 3η φάση του κυπέλλου θα εξελιχθεί στα Καλογραιανά με τον Πάμισσο να αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Αργιθέας αρχές Οκτωβρίου.

Ιωάννα Κρίκου




Total
0
Shares
Previous Article
pasialis mouzaki basket 8

Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων "Γ.Πασιαλής" - Κρόνος Τρικάλων 65 - 55

Next Article
karkinos prostati slide

ΑντιμετωπίΖΩ τον Καρκίνο του Προστάτη-Ευρωπαϊκή ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη

Related Posts