Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

AE Mουζακίου Κ16 και Κ14: «Κ..αθάρισαν» τα ματς με νίκες!

ΑΕ Μουζακίου Κ16

Στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής το πρωί του Σαββάτου (16/3), η ΑΕ Μουζακίου Κ16, έχοντας απέναντι έναν σκληροτράχηλο Ηρακλή Παλαμά, δεν «γονάτισε» από το πιεστικό παιχνίδι της και πήρε τη νίκη με τελικό σκορ 0-1 μέσα στο γήπεδο του Ατρόμητου Παλαμά με γκολ που πέτυχε στα μισά σχεδόν του β’ ημιχρόνου ο Ραπάι.

ΑΕ Μουζακίου Κ14

Νίκη σημείωσε και η ΑΕ Μουζακίου Κ14 στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής β’ ομίλου της ΕΠΣ Καρδίτσας με το ευρύ σκορ 0-4 έναντι του αντιπάλου του  ΑΣ Πλαστήρας.

Το ματς διεξήχθη  στο γήπεδο  συνοικίας Αγίας Παρασκευής το πρωί της Κυριακής 17/3.

Η ΑΕ Μουζακίου πήρε «κεφάλι» στο 10′ μόλις λεπτό της αναμέτρησης με τον Εντμίρ Κερτσόβα (Edmir Kercova) κάνοντας το 0-1. Στο 29’ο Μπρέλλας Βασ. χάρισε ένα ακόμα γκολ στη ομάδα του κάνοντας το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με αέρα δύο τερμάτων και με άριστη ψυχολογία οι νεαροί της ΑΕ Μ συνέχισαν να βομβαρδίζουν τα δίχτυα του ΑΣ Πλαστήρας με τον Σαργιώτη αρχικά στο 51΄(ο-3) και στο 65′ από  τη σέντρα, το γύρισμα του Κελεπούρη είχε ως αποτέλεσμα να σημειώσει η αντίπαλη ομάδα το μοιραίο αυτογκόλ ρίχνοντας τίτλους τέλους  στο ματς με 0-4 τελικό σκορ.

ΑΕ Μουζακίου Κ14: Σύνθεση

Goal keeper: Kούτσικος Αλεξ.

Σακαρίκος Βαλάντης, Άντζελο Ταμπάκου, Τσιουρής Γιώργος, Κατσίκης Κων/νος, Ζήσης Άγγελος, Σαμουέλ Σαλάι, Μπρέλλας Βασίλης, Εντμίρ Κιρτσόβα, Κελεπούρης Γιώργος, Σαργιώτης Θάνος και η αλλαγή Παναγιώτης Γιάννης.

Ιωάννα Κρίκου


k14 Mouzaki 16.3 1

k14 Mouzaki 16.3 2

k14 Mouzaki 16.3 3

k14 Mouzaki 16.3 4

k14 Mouzaki 16.3 5




Total
0
Shares
Previous Article

Δημήτρης Παπακώστας: Η Ιατρική φροντίδα πρώτη προτεραιότητα για τα Ορεινά χωριά ΑΡΓΙΘΕΑΣ!

Next Article

Ιωάννης Απ. Γκέκας: «Εκλογές με ρεκόρ υποψηφίους Δημάρχους και στο Δήμο Μουζακίου»

Related Posts