Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α. Σκόνδρα: «Αυτοδύναμη κυβέρνηση Ν.Δ., ισχυρότερη Ελλάδα»

Skondra Asimina periodeia nomo Karditsas

Α. Σκόνδρα: «Αυτοδύναμη κυβέρνηση Ν.Δ., ισχυρότερη Ελλάδα»

Στις τοπικές ενότητες Ρεντίνας, Λουτροπηγής, Ασημοχωρίου, Λεονταρίου, Αχλαδιάς, Ανάβρας, Κέδρου, Λουτρού και Παλιουρίου βρέθηκε η Ασημίνα Σκόνδρα. Η μέχρι πρότινος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, συνεχίζει καθημερινά τις επαφές της με τους συμπολίτες της, σε όλο το Νομό.

Η κ. Σκόνδρα, μετά από μια πολύ ενεργή βουλευτική θητεία, με απτά αποτελέσματα και πολύ θετικά σχόλια, αλλά και μετά από ένα πολύ καλό εκλογικό για την Νέα Δημοκρατία, στις εκλογές της 21ης Μαΐου, συνεχίζει άοκνα τον αγώνα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Ως η μόνη γυναίκα Βουλευτής της Ν.Δ., που έχει εκπροσωπήσει το Νομό Καρδίτσας στο ελληνικό κοινοβούλιο, η Ασημίνα Σκόνδρα έχει ήδη αφήσει το δικό της στίγμα στην πολιτική σκηνή του τόπου μας.

Σε ομιλία της κατά την πρόσφατη προεκλογική της περιοδεία ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη, που οι συμπολίτες μου ανταποκρίνονται και επιβραβεύουν με την παρουσία τους, την προσπάθειά που έχω καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια για το καλό του τόπου μας. Είμαι εδώ για εσάς, είμαι πάντα δίπλα σας.

Στη νέα εκλογική μάχη που έχουμε μπροστά μας, πρέπει να συμμετάσχουμε όλοι, με όλες μας τις δυνάμεις, να ψηφίσουμε για το καλό του τόπου και της χώρας. Να αναδείξουμε την Νέα Δημοκρατία σε αυτοδύναμη Κυβέρνηση, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό. Η συμμετοχή στις εκλογές είναι η απόλυτη έκφραση της δημοκρατίας. Η επιλογή μας στις εκλογές καθορίζει το μέλλον μας.

Από την πλευρά μου, θέλω να σταθώ σε δύο σημαντικά ζητήματα. Να σας ζητήσω να μην εφησυχάσετε, να ασκήσετε όλοι το εκλογικό σας δικαίωμα, η επιλογή σας να έχει τα ίδια κριτήρια με τις εκλογές του Μαΐου. Κλείνουμε τα αυτιά μας στις φωνές κάποιων μικρών κομμάτων, ειδικά αυτών που ενδύονται τον μανδύα των υπερπατριωτών και κυματίζουν θεωρίες, για την διακυβέρνηση της χώρας.

Οι πραγματικοί πατριώτες κρίνονται στην πράξη και όχι στα λόγια. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη επέδειξε μεγάλη πατριωτική ευαισθησία, σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων της χώρας. Στο Αιγαίο, στον Έβρο, στη Μεσόγειο, στο μεταναστευτικό, στις αμυντικές δαπάνες και στην εξωτερική πολιτική. Συνολικά δεν έγινε καμία έκπτωση και καμία παραχώρηση. Η Ελλάδα κατέστη ισχυρή και θα γίνει ισχυρότερη.

Ψηφίζουμε για την συνέχεια στην πρόοδο, την κανονικότητα, την ασφάλεια, την ανάπτυξη και την ευημερία. Ψηφίζουμε για πολιτικές που απευθύνονται σε όλους. Επιλέγουμε με γνώμονα το έργο και όχι τις προεκλογικές κορώνες. Η Ελλάδα και η Καρδίτσα αξίζουν το καλύτερο.»




Total
0
Shares
Previous Article
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου - Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου λίμνης Πλαστήρα την Πέμπτη 13 Ιουλίου Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ευχαριστήριο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας και την IPA Καρδίτσας - Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα - Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Next Article
Βιωματικό Εργαστήριο στο Νηπιαγωγείο Μαυρομματίου με τίτλο «Μετάβαση των Νηπίων από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό»

Βιωματικό Εργαστήριο στο Νηπιαγωγείο Μαυρομματίου με τίτλο «Μετάβαση των Νηπίων από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό»

Related Posts