Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου - Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου λίμνης Πλαστήρα την Πέμπτη 13 Ιουλίου Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ευχαριστήριο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας και την IPA Καρδίτσας - Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα - Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, την 13η Ιουνίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση – ενημέρωση για το σύνολο των απευθείας αναθέσεων, έργων και υπηρεσιών λόγω της θεομηνίας «ΙΑΝΟΣ».

  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2023.
    (Εισηγητές: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος, κ. Μπράντζος Βασίλειος, Γενικός Γραμματέας).


  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την τροποποίηση της 83/2023 απόφασης με θέμα «Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έκτακτη ανάθεση-πληρωμή στον ΔΕΔΔΗΕ για προσωρινή παροχή ρεύματος στο γήπεδο των καλυβίων Πεζούλας (25-26/5/2023)»
    (Εισηγητής: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)


  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον καθορισμό αριθμού θέσεων Μαθητείας ΕΠΑ.Λ για απασχόληση στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα τη χρονιά 2023-2024.
    (Εισηγητής Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου)


  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συνδιοργάνωση αγώνα τριάθλου με την επωνυμία «The Lake Plastira» στις 9/7/2023.
    (Εισηγητής Μπράντζος Βασίλειος, Γενικός Γραμματέας)


  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση το από 05-05-2023 πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΠΕΖΟΥΛΑΣ, ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΚΥΚΛΩΝΑ ΙΑΝΟΣ» με Α.Φ. ΕΡΓΟ 06/2021»
    (Εισηγητές: Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος, Αυγέρος Γεώργιος, Προϊστάμενος Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος)


  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του από 06-06-2023 πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Β’ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΕΖΟΥΛΑΣ» με Α.Φ. ΕΡΓΟ 07/2021»
    (Εισηγητές: Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος, Αυγέρος Γεώργιος, Προϊστάμενος Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος)



Total
0
Shares
Previous Article
synetairistiki trapeza thessalias

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας συμμετέχει στο νέο Ταμείο Εγγυοδοσίας Development Law Financial Instrument Guarantee Fund (DeLFI)

Next Article
Skondra Asimina periodeia nomo Karditsas

Α. Σκόνδρα: «Αυτοδύναμη κυβέρνηση Ν.Δ., ισχυρότερη Ελλάδα»

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…