Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ολυμπιακοί Αγώνες – Μπάσκετ: Πρώτοι με ανατροπή οι σούπερ Σλοβένοι, 95-87 την Ισπανία

slovenia ispania tokyo

Ολυμπιακοί Αγώνες – Μπάσκετ: Πρώτοι με ανατροπή οι σούπερ Σλοβένοι, 95-87 την Ισπανία

  Η Σλοβενία επικράτησε της Ισπανίας με 87-95 και έκανε το “τρία στα τρία” στους ομίλους των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, στέλνοντας τη “ρόχα” στους ανίσχυρους της διοργάνωσης.

Η Σλοβενία ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ ανδρών στο Τόκιο, καθώς επικράτησε της Ισπανίας με 87-95.

Οι παίκτες του Σκαριόλο ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο οι Σλοβένοι ήταν καταιγιστικοί στην τέταρτη περίοδο (17-27 επιμέρους σκορ) και πήραν το τρίποντο, το οποίο τους έστειλε στους ισχυρούς.

Υπενθυμίζεται ότι στους ισχυρούς θα βρίσκονται οι Γαλλία, ΗΠΑ, Αυστραλία και Σλοβενία, ενώ στους ανίσχυρους βρίσκονται η Γερμανία, η Ιταλία, η Αργεντινή και η Ισπανία.

Κορυφαίοι για τους Σλοβένους, οι Λούκα Ντόνσιτς που “άγγιξε” το triple double (12 πόντοι, 14 ριμπάουντ. 9 ασίστ), Βλάτκο Τσάντσαρ (22 πόντοι) και Τόμπεϊ (16 πόντοι, 14 ριμπάουντ). Για την Ισπανία ξεχώρισε ο Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος σημείωσε 18 πόντους και μοίρασε εννιά ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 44-41, 70- 68, 87-95

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γκασόλ Π. 8 (2), Φερνάντεθ 12 (4), Ροντρίγκεθ 5 (1), Ρούμπιο 18 (1), Κλαβέρ 4, Γκασόλ Μ. 9 (1), Ερνανγκόμεθ 2, Γκαρούμπα, Αμπάλντε 14 (4), Αμπρίνες 3 (1), Γιουλ 12 (2)

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Ρούπνικ, Νίκολιτς, Πρέπελιτς 15 (2), Μούριτς 8 (2), Τόμπι 16, Μπλάζιτς 10 (2), Ντίμετς 6, Ντράγκιτς 6, Τσάντσαρ 22 (4), Ντόντσιτς 12 (2)

ΠΗΓΗ: sport24.gr




Total
0
Shares
Previous Article
eody rapid tests Mouzaki 1

ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ: Δωρεάν Rapid Test αύριο Δευτέρα 2/8 στο Μουζάκι

Next Article
petrounias krikoi

Λευτέρης Πετρούνιας: Πιο έτοιμος από ποτέ

Related Posts

eglimatiki organwsi magnisia 2
Διαβάστε περισσότερα

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν στην διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας 

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν στην διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας  Σε συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος…
Συμβουλές για την αποφυγή περιστατικών κλοπών κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων - Συστηματικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (19.10.2023) - Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης σε περιοχή του Δήμου Τεμπών - Απέσπασαν από ημεδαπό συνολικά 10000 ευρώ Οδηγίες προς αποφυγή δυσάρεστων περιστατικών κλοπών κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα
Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Σύλληψη τριών ατόμων, κατά περίπτωση, για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθησαν, χθες (27-04-2024) και σήμερα (28-04-2024) το πρωί σε περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας
Dimos Mouzakiou desfa
Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμος Μουζακίου σας προσκαλεί στην τελετή παράδοσης και παραλαβής της δωρεάς του ΔΕΣΦΑ προς τους πλημμυροπαθείς

Ο Δήμος Μουζακίου σας προσκαλεί στην τελετή παράδοσης και παραλαβής της δωρεάς του ΔΕΣΦΑ προς τους πλημμυροπαθείς Ο…