Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Λευτέρης Πετρούνιας: Πιο έτοιμος από ποτέ

petrounias krikoi

Λευτέρης Πετρούνιας: Πιο έτοιμος από ποτέ

  Την Δευτέρα (02/08, 11:00) έρχεται η ώρα του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και το Gazzetta μίλησε για λίγο μαζί του και σας μεταφέρει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

  Στις 11 ώρα Ελλάδος, το πρωί της Δευτέρας ο χρυσός Ολυμπιονίκης θα διεκδικήσει το δεύτερο χρυσό μετάλλιο της καριέρας του μετά το χρυσό στο Ρίο το 2016.

  Μετά από δύο δύσκολα χρόνια λόγω του προβλήματος στον ώμο και της λεπτής εγχείρησης στην οποία υποβλήθηκε και μετά από μία περιπετειώδη πρόκριση που ουσιαστικά εξασφαλίστηκε λίγο πριν τους Ολυμπιακούς, ο κορυφαίος Ελληνας γυμναστής είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

  Το Gazzetta συνάντησε τον Λευτέρη Πετρούνια στην τελευταία προπόνηση που έκανε το πρωί της Κυριακής και συνομίλησε μαζί του. Από τα λίγα λόγια που ανταλλάξαμε, καταλάβαμε ότι στο Ariake Gymnastics Center θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές.

«Είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση από ψυχολογικής πλευράς, είναι καλύτερα και το χέρι μου, όλα πάνε καλά» λέει με αισιοδοξία ο Λευτέρης και αναρωτιέται: «Δεν μου έχει πάει κανένας αγώνας άσχημα, γιατί να πάει τώρα»;

Πετρούνιας

Το μεσημέρι της Κυριακής έκανε και την τελευταία του προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή του Δημήτρη Ράφτη, ενώ μαζί του είναι και η σύζυγος του Βασιλική Μιλλούση που δεν μπορούσε να χάσει αυτόν τον τελικό και άφησε για λίγο πίσω στην Ελλάδα, τα δύο μικρά τους κορίτσια.

Ο Λευτέρης είναι ικανοποιημένος και από την προετοιμασία των τελευταίων ημερών: «Όλα πήγαν εξαιρετικά από πλευράς προετοιμασίας. Ο αγώνας είναι η τελευταία προπόνηση της προετοιμασίας , αν έχει πάει εξαιρετικά, γιατί να χαλάσει κάτι στον αγώνα; »

Το σίγουρο είναι ότι κανείς στην Ελλάδα, δεν θέλει να χαλάσει κάτι στον αγώνα και το πρωί της Δευτέρας οι ευχές όλων, θα πηγαίνουν στον μοναδικό Λευτέρη Πετρούνια.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr




Total
0
Shares
Previous Article
slovenia ispania tokyo

Ολυμπιακοί Αγώνες - Μπάσκετ: Πρώτοι με ανατροπή οι σούπερ Σλοβένοι, 95-87 την Ισπανία

Next Article
Το myKtimatologioLive επεκτείνεται σε 12 επιπλέον περιφερειακά γραφεία

Κτηματολόγιο: Απλοποίηση και ψηφιοποίηση των διαδικασιών– Τι αλλάζει με τον νέο νόμο

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…