Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα του Προέδρου Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας ν. Καρδίτσας Λάμπρου Τσιούκη για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

tsioukis lampros

Μήνυμα του Προέδρου Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας ν. Καρδίτσας Λάμπρου Τσιούκη για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές, καλή επιτυχία στη δοκιμασία των πανελληνίων εξετάσεων που ξεκινά. Γνωρίζω ότι η προσπάθεια για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, είναι ψυχοφθόρα τόσο για τους ίδιους τους μαθητές όσο και για τις οικογένειες και τους καθηγητές τους. Η ζωή όμως δεν σταματά στα αποτελέσματα των εξετάσεων, ανεξάρτητα από τα ποια θα είναι αυτά. Νέες κορυφές και προκλήσεις θα γεννιούνται διαρκώς και θα ζητούν αγώνα επίμονο και προσηλωμένο. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη τη νέα γενιά, τις προοδευτικές της ιδέες και τη δυναμική της.

Χρέος μας είναι να ανασυγκροτήσουμε το χώρο της παιδείας, ώστε να απαλλάξουμε από το τεράστιο ψυχολογικό φορτίο και το δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος τους μαθητές και τις οικογένειες τους. Με αυτοπεποίθηση, πίστη στις δυνατότητές σας και κυρίως ψυχραιμία θα δώσετε αυτόν τον αγώνα και θα βγείτε νικητές.

Στη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής σας, εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία και δύναμη στον αγώνα που ξεκινάτε για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εύχομαι επίσης στις οικογένειές σας υγεία και υπομονή, για να σας στηρίζουν στις προσπάθειες και τις επιλογές σας.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους και όλες .




Total
0
Shares
Previous Article
skondra asimina pappas

Συνάντηση με το Δ/ντη Δ/βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παππά ενόψει των πανελληνίων είχε η Ασ. Σκόνδρα - Ευχές στους υποψήφιους

Next Article
Κώστας Γκαβογιάννης

Κώστας Γκαβογιάννης: Νέο πρόστιμο για "μαύρη εργασία" στο Δήμο Καρδίτσας

Related Posts

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Να συνεχιστεί η συνεργασία του ΑΠΘ με τους δασικούς συνεταιρισμούς Περτουλίου - Το ψηφοδέλτιο της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας - Λαϊκή Συσπείρωση: Το τεχνικό πρόγραμμα της περιφέρειας Θεσσαλίας και για το 2024
Διαβάστε περισσότερα

Η περιφερειακή αρχή άλλαξε, τα προβλήματα στα ορεινά χωριά του δήμου Καρδίτσας, παραμένουν

Η περιφερειακή αρχή άλλαξε, τα προβλήματα στα ορεινά χωριά του δήμου Καρδίτσας, παραμένουν Επανειλημένα η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας,…