Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου: Συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Ν. Καρδίτσας

sxolikos ekfovismos mavrommati

Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου: Συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Ν. Καρδίτσας

Στο πλαίσιο της ενδοσχολικής επιμόρφωσης και της επαγγελματικής ενίσχυσης των εκπαιδευτικών, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 στον χώρο του σχολείου,  2/ωρη επιμορφωτική δράση των μελών του Συλλόγου Διδασκόντων του Δημ. Σχ. Μαυρομματίου σε συνεργασία με το «Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας του Ν. Καρδίτσας».

Την ανάπτυξη του θέματος: «Πρόληψη και αντιμετώπιση της σχολικής βίας και του εκφοβισμού μεταξύ των μαθητών/τριών» εισηγήθηκε η κα. Σδράκα Όλγα, κοινωνική λειτουργός μέσω ΕΣΠΑ του Κέντρου Πρόληψης Ν. Καρδίτσας, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της Διευθύντριας του Σχολείου και του Συλλόγου Διδασκόντων.

Οι εκπαιδευτικοί και η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Μαυρομματίου ευχαριστούν θερμά τον παραπάνω φορέα και ειδικότερα την κα. Σδράκα Όλγα για τη συνεργασία, η οποία θα συνεχιστεί με νέες συναντήσεις εργασίας πάνω σε θέματα που αφορούν τη σχολική κοινότητα.

mavrommati ekfovismos daskaloi

mavrommati ekfovismos daskaloi 1

mavrommati ekfovismos daskaloi 2

mavrommati ekfovismos daskaloi 3
Total
0
Shares