Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με επίβλεψη του Δημάρχου κ. Φάνη Στάθη οι παρεμβάσεις σε τμήματα πεζοδρομίων στο Μουζάκι

pezodromia Mouzaki paremvaseis slide

 Ολοκληρώθηκαν  οι παρεμβάσεις σε τμήματα πεζοδρομίων του Μουζακίου επί της κεντρικής οδού Δημάρχου Αντώνη Βασιλείου με καθαιρέσεις ερεισμάτων που σκοπό είχαν τη διευκόλυνση της αγοραστικής κίνησης και την απλοποίηση των φορτοεκφορτώσεων των καταστημάτων. Τις εργασίες επέβλεψε ο ίδιος ο Δήμαρχος Μουζακίου ο οποίος και συνομίλησε με δημότες και εμπόρους.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης τόνισε χαρακτηριστικά :

 “Καθαιρέσαμε ερείσματα σε συγκεκριμένα τμήματα στην πόλη του Μουζακίου, παρεμβάσεις και ενέργειες οι οποίες είναι μέρος ενός γενικότερου πλαισίου για τη διευκόλυνση της  κυκλοφορίας και της λειτουργίας των καταστημάτων.

Η τοπική κοινωνία δέχεται με ικανοποίηση τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις καθώς θεωρεί πως θα ωφελήσει περαιτέρω  τους δημότες με τη δημιουργία  νέων θέσεων πάρκινγκ. Πρόκειται δε για ένα σχέδιο που θα διευκολύνει  κατά πολύ την κίνηση των κατοίκων, των επαγγελματιών αλλά και των επισκεπτών της πόλης. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε στοχευμένες παρεμβάσεις που θα βοηθήσουν να ζωντανέψει η πόλη του Μουζακίου.»

 Τέλος να αναφέρουμε πως οι  παρεμβάσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς να επηρεαστεί η εμπορική κίνηση και η κυκλοφορία των οχημάτων.


pezodromia Mouzaki paremvaseis 6

pezodromia Mouzaki paremvaseis 4

pezodromia Mouzaki paremvaseis 3

pezodromia Mouzaki paremvaseis 2

pezodromia Mouzaki paremvaseis 1

erga pezodromia Mouzaki 19

erga pezodromia Mouzaki 17

pezodromia Mouzaki paremvaseis 5




Total
0
Shares
Previous Article
acheloos1

Πολιτισμός & Περιβάλλον- Μουσικές διαδρομές Κοιλάδα Αχελώου 2020

Next Article
genoktoniaellinwn Pontou

19 Μαΐου: Ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων - Δεν ξεχνώ!

Related Posts