Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επικινδυνότητα στον επαρχιακό δρόμο Μουζακίου-Αργιθέας, στη θέση “Στενό”

.

Η Περιβαλλοντική και Οικολογική  Παρέμβαση Μουζακίου – Παμίσου – Ιθώμης, Νομού Καρδίτσας

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: Για Επικινδυνότητα”

Τους Διερχόμενους Πεζούς και Οδηγούς Αυτοκινήτων στην Επαρχιακή οδό Μουζακίου – Αργιθέας


Αγαπητοί Πολίτες

Σας ενημερώνουμε ότι στον επαρχιακό δρόμο Μουζακίου-Αργιθέας, στη θέση “Στενό” και λίγα μέτρα πριν τη διασταύρωση προς την Τοπική Κοινότητα Πορτής,  λόγω καταπτώσεων  χώματος και βράχων,  έχει  υποχωρήσει “η φέρουσα ικανότητα των Πασσάλων  και το τοίχωμα από πλέγμα”.

Αυτό το δυσάρεστο και επικίνδυνο περιβαλλοντικά γεγονός συνέβη προ έτους και πλέον, αλλά δυστυχώς κανένας δεν ενδιαφέρθηκε μέχρι σήμερα για αποκατάσταση ή τουλάχιστον για σήμανση.

Είναι σοβαρότατο το ενδεχόμενο να υπάρξουν άμεσα πετροπτώσεις και κατακρημνίσεις βράχων και δένδρων στο δρόμο αν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα διαμόρφωσης και προσαρμογής των πρανών.

Όλα αυτά που βλέπετε στις εικόνες “ολισθημένα υλικά και κορμοί δένδρων” υποβαθμίζουν το περιβάλλον και  αποβαίνουν σε βάρος της ασφαλούς μετακίνησης των διερχόμενων Πολιτών και οχημάτων.

Προειδοποιούμε τους διερχόμενους οδηγούς αλλά και τους πεζούς να είναι προσεκτικοί μέχρι “να ενδιαφερθούν οι υπεύθυνοι” και να προχωρήσουν σε εργασίες για αποκατάσταση πασσάλων – πλέγματος και καθάρισμα ολισθημένων υλικών.

Ενημερώνουμε τις αρμόδιες αρχές  ότι πέρασε ένας χρόνος με αυτά τα υλικά “να κρέμονται πάνω από τα κεφάλια των διερχομένων” και τους Καλούμε να ενεργήσουν άμεσα για Περιβαλλοντική Αποκατάσταση.

Αλήθεια τόσοι “υπεύθυνοι” που περνάνε κάθε μέρα από αυτόν το δρόμο μέσα στα υπερπολυτελή JEEP των Δήμων, της Περιφέρειας, των Υπουργείων κ.α., Που είναι; Κανείς δεν το είδε; Κανένας δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο;

Πρέπει  να συμβεί κάτι δυσάρεστο;

Μουζάκι 29-4-2018

Για την Περιβαλλοντική και Οικολογική Παρέμβαση

Τσιρογιάννης Ε., Χαντζηγούλας  Χ., Γιώτης Λ., Βασιλάκος Α.





Total
0
Shares
Previous Article

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τιμήθηκε στο Νέο Φάληρο η μνήμη του Γεωργίου Καραϊσκάκη (ΦΩΤΟ)

Next Article

Ευχαριστήριο της Αερολέσχης Δυτ. Θεσσαλίας για την Διημερίδα

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike