Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 24.04.2017 έως 08.00 ώρα της 25.04.2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (24-04-2017) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης δύο ετών και ενός μηνός, καθώς και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (25-04-2017) στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 76, 35 και 37 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν (14) δισκία διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων, στερούμενοι ιατρικής συνταγής, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη χθες (24-04-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας,  από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαινε, κατελήφθη να κατέχει τρεις νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης και δύο συσκευασίες από αλουμινόχαρτο με μικροποσότητες κρυσταλλικής σκόνης, αγνώστου χημικής συνθέσεως, οι οποίες κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη αλλοδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης και καταδικαστικής απόφασης Συνελήφθη χθες (24-04-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 36χρονος υπήκοος Γεωργίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της ληστείας και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, καθώς και απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης δύο ετών και τριών μηνών, για τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής και της αντίστασης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων Συνελήφθησαν χθες (24-04-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαμά, δύο ημεδαποί, ηλικίας 44 και 62 ετών, διότι κατελήφθησαν να εκτελούν αντιπλημμυρικές εργασίες, στα όρια αρχαιολογικού χώρου που υφίσταται στην περιοχή, στερούμενοι απαιτούμενης άδειας από την αρμόδια αρχή.




Total
0
Shares
Previous Article

«Από το στόμα στο χαρτί»

Next Article

Δακοκτονία σε 928.237 ελαιόδενδρα σε περιοχές της Μαγνησίας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike