Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτική επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου κ. Καρύδα στο Εκπαιδευτικό Περιβαλλοντικό Κέντρο (ΕΠΚ) στο Χάρμα

Ενημερωτική Επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου κ. Αθανασίου Καρύδα στο Εκπαιδευτικό Περιβαλλοντικό Κέντρο (ΕΠΚ) στο Χάρμα

 

Ενημερωτική Επίσκεψη στο Εκπαιδευτικό Περιβαλλοντικό Κέντρο (ΕΠΚ) στο Χάρμα

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 ο υποψήφιος, και αν ο λαός το θέλει ο επόμενος, Δήμαρχος του Δήμου Μουζακίου κ. Αθανάσιος Καρύδας, με ομάδα συνεργατών του υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, επισκέφθηκε το Χάρμα.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση από πρώτο χέρι για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα και για τις προοπτικές που υπάρχουν για την ανάπτυξη του χωριού στα πλαίσια της διακηρυγμένης ΑΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΑΡΧΗΣ μας για ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και στα 27 χωριά του Δήμου μας.

Ο πρόεδρος του χωριού κ. Ηλίας Νικάκης, μας περίμενε μαζί με τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου και εκκλησιαστικό επίτροπο, κ. Νταραρά Κωνσταντίνο καθώς και πολλούς κατοίκους και μας ενημέρωσαν για όλα τα θέματα του χωριού.

Ο κ. Νικάκης μας ξενάγησε σε όλο το χωριό και διαπιστώσαμε, όσοι είχαμε εικόνα, την εντυπωσιακή αλλαγή που έχει γίνει στο χωριό χάρη στις άοκνες προσπάθειες του προέδρου κυρίως και των φιλοπρόοδων κατοίκων της κοινότητας.

Πέρα από τα λίγα προβλήματα τα οποία καταγράφηκαν για επίλυση εκεί που ο κ. Καρύδας εστίασε την προσοχή του και δήλωσε, και οπου δήλωση Καρύδα ίσον πράξη …όχι υπόσχεση, είναι στο Εκπαιδευτικό Περιβαλλοντικό Κέντρο (ΕΠΚ) του Χάρματος το οποίο στεγάζεται στο οίκημα του Δημοτικού Σχολείου, ότι αυτό θα ανακαινισθεί και θα γίνει πρότυπο κέντρο όμοιο του οποίου δεν θα υπάρχει όχι στην περιοχή μας αλλά στη Χώρα,

Το ΕΠΚ φιλοξενεί κάθε χρόνο προσκόπους από όλη την Ελλάδα και μπορεί να φιλοξενήσει και προσκόπους και από άλλες χώρες αν το επίπεδό του ανέβει εκεί που εμείς μαζί με τον πρόεδρο και τους άλλους κατοίκους, το οραματιζόμαστε.

Οι πρόσκοποι είναι όχι μόνο οι καλύτεροι πρεσβευτές της περιοχής μας αλλά και ακούραστοι εθελοντές που με τις δράσεις τους προστατεύουν το περιβάλλον το οποίο όλοι θέλουμε να είναι καθαρό.

Εντυπωσιακή αλλαγή υπήρξε και στις δύο εκκλησίες του χωριού πάλι με τις προσπάθειες των κατοίκων, οι οποίοι είναι αξιέπαινοι από κάθε άποψη γιατί επιτελούν ένα θεάρεστο έργο.

Τέλος ο κ Καρύδας αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο για την ενημέρωση δήλωσε ότι, θα παρακολουθεί από κοντά ο ίδιος το θέμα του ΕΠΚ το οποίο και θα βρίσκεται στα έργα πρώτης προτεραιότητος.

“ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ” Γραφείο τύπου

karydas 6

karydas 5

karydas 4

karydas 3karydas 7




Total
0
Shares
Previous Article
astynomia

335 συλλήψεις το Φεβρουάριο στη Θεσσαλία - Εξιχνιάστηκαν 119 υποθέσεις

Next Article
Ενημερωτική επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου κ. Καρύδα στο εργοστάσιο επεξεργασίας στέβιας

Ενημερωτική επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου κ. Καρύδα στο εργοστάσιο επεξεργασίας στέβιας

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike