Ενημερωτική επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου κ. Καρύδα στο εργοστάσιο επεξεργασίας στέβιας

Share

 

Ενημερωτική επίσκεψη στο εργοστάσιο επεξεργασίας στέβιας

Το εργοστάσιο επεξεργασίας στέβιας στο Φανάρι επισκέφθηκε την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου κ. Αθανάσιος Καρύδας με ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση για την πορεία του συγκεκριμένου προγράμματος και οι προοπτικές που διανοίγονται για την καλλιέργεια στέβιας στο Νομό Καρδίτσας.

Την ενημέρωση έκανε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φαναρίου και πρόεδρος του γεωργικού συνεταιρισμού στέβιας Καρδίτσας κ. Γεώργιος Κουλουσούσας.

Ο κ. Κουλουσούσας έκανε αναλυτική παρουσίαση τονίζοντας ότι το πρόγραμμα προχωράει κανονικά και σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η φάση των δοκιμαστικών λειτουργιών του εργοστασίου και η εισαγωγή στη φάση παραγωγής εμπορεύσιμου προϊόντος.

Από τη μεριά του ο κ. Καρύδας τόνισε ότι τέτοιες καινοτόμες παραγωγικές δραστηριότητες προσθέτουν τεχνογνωσία στο παραγωγικό δυναμικό του Δήμου μας και με την ολοκλήρωση, ένα πολύ ικανοποιητικό εισόδημα στους παραγωγούς.

Για αυτό και η Νέα Ελπίδα είναι ένθερμος υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας και θα παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πρόοδο του προγράμματος.

Στη φωτογραφία καθήμενων από αριστερά: Θωμάς ΦΩΤΗΣ, Αθανάσιος Καρύδας, Γεώργιος Κουλουσούσας, Βάσω Πλακιά – Πασσιά, Αθανάσιος Παπουτσής και Εύη Πάττα.

“ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ”
Γραφείο τύπου

Δείτε επίσης