Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανίκητος “άσσος”!

ao kraneas

Το ματς ήταν όπως ακριβώς το περιμέναμε. Η ΜΑΥΡΑΪΚΗ να έχει την κατοχή μπάλας, την κυκλοφορία και ο ΑΟ ΚΡΑΝΕΑΣ πίσω από αυτή να βρει τον τρόπο να «χτυπήσει» στην κόντρα.

Ήταν φυσιολογικό οι φιλοξενούμενοι να δημιουργήσουν φάσεις αλλά δεν ήταν καθόλου έξυπνο να μην προσέχουν την άμυνα τους απέναντι στους γρήγορους Τσουλούφα και Τάσο Κανιούρα.

Αλλά και τα ποιοτικά χαφ όπως ο Βάιος Κανιούρας που πέτυχε ένα γκολ και «σέρβιρε» το άλλο στον Τάσο Κανιούρα. Ο οποίος στο 45′ έχασε την ευκαιρία να «τελειώσει» το ματς.

Όταν μία ομάδα δέχεται πίεση από τα πρώτα κιόλας λεπτά θέλει έναν Πρωταγωνιστή.

Στο τετ-α-τετ του Μαντέλα ο νεαρός γκολκίπερ Θεοδωρόπουλος έδειξε εκπληκτικά αντανακλαστικά. Αυτό ήταν.

Από εκείνη την απόκρουση και μετά έμοιαζε ανίκητος.

Ήταν ο MVP της αναμέτρησης.

Πολύ καλή και η υπόλοιπη άμυνα αλλά αυτός ο «άσσος» ήταν εκπληκτικός. Με 2-0 σκορ ημιχρόνου η ομάδα του Κώστα Γιαννέλου πάει στα αποδυτήρια κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Δεν μπορεί σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα να μην έχει μερίδιο στην επιτυχία και ο κόουτς.

Στα μέσα της επανάληψης ο Τσουλούφας χάνει την ευκαιρία του αγώνα, μπορεί και της χρονιάς για το 3-0, ο Φουντούνας έχει βολίδα στο δεξί κάθετο δοκάρι, ο χρόνος πιέζει πλέον την ομάδα του Φώτη Ράικου που όταν προσπαθεί να ξεπεράσει όλα τα «εμπόδια» το πιο δύσκολο είναι ο γκολκίπερ Θεοδωρόπουλος.

Το τελικό 2-0 μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη;

Με τα δεδομένα πριν το ματς ίσως. Όσοι όμως το παρακολούθησαν είδαν μία πραγματικά καλή ομάδα όπως ήταν οι φιλοξενούμενοι και μία που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο όπως οι γηπεδούχοι.

karditsasport,gr




Total
0
Shares
Previous Article
konstantinos Agoris slide

Αναπτυξιακό νομοσχέδιο ΝΔ: Νέα αντίληψη αδιαφάνειας, θεμέλιο νέας κρίσης

Next Article

Α' ΕΠΣΚ 1η αγωνιστική (2019/20) Ρεπορτάζ !

Related Posts

ergasia koinonia anka
Διαβάστε περισσότερα

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της Π.Ε. Καρδίτσας

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της…
junior tennis Larisa
Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2 Μαΐου 2024

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2…