Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α’ ΕΠΣΚ 1η αγωνιστική (2019/20) Ρεπορτάζ !

Με την ΑΣΑ να ξεκινά με το δεξί, τον ΑΟ Αγναντερού να παίρνει εύκολο τρίποντο και τον ΑΟ Κρανέας να ρίχνει …”βόμβα” με το καλημέρα ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου (21/9) το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΚ για την αγωνιστική περίοδο 2019/20.

Απόλλων Μακρυχωρίου – Ταυρωπός 1-1 (ημ. 0-1)

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της αγωνιστικής στο Μακρυχώρι. Ο πρώην “κυανόλευκος” Βαλάντης Αργυρόπουλος άνοιξε το σκορ στο 31′ για τον Ταυρωπό. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν με ένα αυτογκόλ στο 90′ να σώσουν τον βαθμό μετά και το τελικό 1-1.

ΑΕ Καππαδοκικού – ΑΟ Αγναντερού 0-5 (ημ. 0-2)

Σας σίφουνας πέρασε ο ΑΟΑ από το Καππαδοκικό νικώντας την τοπική ΑΕΚ με σκορ 0-5. Τα γκολ σημείωσαν οι Λάππας 28′, Κακαΐτσας (34′, 67′), Καρτσάνας 60′ και Κανέλης 84′. Στο 54′ έχασε πέναλτι (άουτ) ο Κακαΐτσας.

Αστέρας Δασοχωρίου – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-2  (ημ. 0-0)

Με το διπλό από το Δασοχώρι πέρασε η ΑΣΑ ξεκινώντας ιδανικά τη φετινή της προσπάθεια στην Α’ ΕΠΣΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” δυσκολεύτηκαν για ένα ημίχρονο. Στο 66′ ο Μυργιώτης με σουτ στο “Γ” άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Παράσχη στο 83′ να διαμορφώνει το τελικό 0-2.

ΑΟ Καρδίτσας – Θεσσαλικός Ματαράγκας 0-0  (ημ. 0-0)

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν ΑΟΚ και Θεσσαλικός μετά το μεταξύ τους στείρο 0-0. Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τον φιλοξενούμενους να παίζουν με παίκτη λιγότερο από το 44′ λόγω αποβολής του Κωστόπουλου Δ.

ΑΟ Κρανέας – Μαυραϊκή 2-0  (ημ. 2-0)

Ο ΑΟ Κρανέας έκανε τη μεγάλη έκπληξη, νίκησε το φαβορί κάνοντας το τέλειο ματς κι έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον κίπερ, Νίκο Θεοδωρόπουλο που “κατέβασε” ρολά. Ο Κανιούρας Β. με όμορφο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ στο 13′ για τους γηπεδούχους. Στο 44′ ο Κανιούρας Τ. έκανε το 2-0 για τους “ερυθρόλευκους” αποτέλεσμα που διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη του αγώνα. Οι γηπεδούχοι πάντως είχαν κι άλλες ευκαιρίες για μια μεγαλύτερης έκτασης νίκη.

Πάμισσος – ΑΟ Φύλλου 1-0  (ημ. 0-0)

Με τρίποντο ξεκίνησε στο φετινό πρωτάθλημα ο Πάμισσος. Το γκολ του Οικονόμου Θ. με κεφαλιά στο 59′ στάθηκε αρκετό για τους “ερυθρόλευκους” να πάρουν τη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στον νεοφώτιστο ΑΟΦ.




Total
0
Shares
Previous Article
ao kraneas

Ανίκητος "άσσος"!

Next Article
soccer podosfairo mpala

Α1 ΕΠΣΚ 1η αγωνιστική (2019/20) Ρεπορτάζ!