Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Δημ. Ωδείο Μουζακίου

Το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου ανακοινώνει πως στις 7/9/15 ξεκινούν οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά 2015-2016.

Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά από τις 10:00-13:00 π.μ. στο χώρο του Δημοτικού Ωδείου.

Το Δημοτικό μας Ωδείο είναι αναγνωρισμένο από το κράτος (ΦΕΚ ΙΔΡΥΣΗΣ 1818/Β/2-9-2009) και υλοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών, με την έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού, που οδηγούν σε αναγνωρισμένα και έγκυρα πτυχία.

Διδάσκονται όλα τα σύγχρονα μουσικά όργανα (πιάνο – βιολί – κιθάρα – φλάουτο – κρουστά – σαξόφωνο ηλεκτρική κιθάρα κ.α.) καθώς και παραδοσιακά όργανα (μπουζούκι – κλαρίνο – λαούτο – μπαγλαμάς παραδοσιακά κρουστά κ.α.). Επίσης συγκροτούνται τμήματα προπαιδείας για παιδιά 4-7 ετών, τμήματα για υποχρεωτικά και ανώτερα θεωρητικά, ειδικά τμήματα ταχύρρυθμης εκμάθησης ενηλίκων καθώς και τμήματα προετοιμασίας για την εισαγωγή στα Ελληνικά Πανεπιστήμια.

Η διοίκηση του Ωδείου πιστεύοντας στην κοινωνική πολιτική που πρέπει να ασκεί η Κοινωφελής Επιχείρηση, συνεχίζει και φέτος να διατηρεί χαμηλά δίδακτρα και εύχεται σε όλα τα παιδιά καλό ξεκίνημα και καλή σχολική χρονιά!

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ΦΑΝΗ




Total
0
Shares
Previous Article

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 χρόνων ο Γεώργιος Χρ. Μπαλκίζας

Next Article

Σύσκεψη παρουσία του Προέδρου του ΕΛΓΑ

Related Posts

ethelontiki drasi dimou Mouzakioy
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ Ο…