Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βόλει Γυναικών: Γ.Σ. Μουζακίου – Αναγέννηση Λειβαδιάς για την πρόκριση στο final 4 Κεντρικής Ελλάδας

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΚΕΛ: Γ.Σ. Μουζακίου - Α.Ε. Λάρισας σήμερα Σάββατο (4:30) στο κλειστό του Μουζακίου - Βόλει Γυναικών: Γ.Σ. Μουζακίου - Αναγέννηση Λειβαδιάς για την πρόκριση στο final 4 Κεντρικής Ελλάδας - Βόλει Κορασίδων: Γ.Σ. Μουζακίου - Φιλαθλητικός Καλαμπάκας σήμερα Σάββατο (4μμ) στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου - Βόλει Γυναικών: ΓΣ Μουζακίου - Άμιλλα Τρικάλων αύριο Σάββατο (6.00μ.μ) στο κλειστό του Μουζακίου

Βόλει Γυναικών: Γ.Σ. Μουζακίου – Αναγέννηση Λειβαδιάς για την πρόκριση στο final 4 Κεντρικής Ελλάδας

Στην μάχη της πρόκρισης για το final four που οδηγεί στην Β’ Εθνική ρίχνεται η ομάδα των γυναικών του Γ.Σ. Μουζακίου με τον πρώτο αγώνα να γίνεται στο κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου αντιμετωπίζοντας την Αναγέννηση Λειβαδιάς, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στις 16:00.

Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της Αναγέννησης Λειβαδιάς, στις 6 Απριλίου 2024, και όποια από τις δύο ομάδες συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς θα συμμετάσχει στο F4 της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας.




Total
0
Shares
Previous Article
pothen 1 1

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες)

Next Article
apollwn Karditsas Tirnavo basket

Κρίσιμη έξοδος στον Τύρναβο για τον Απόλλωνα Καρδίτσας

Related Posts

festival volos xorevontaspanellinios 1
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Βόλο το Φεστιβάλ του Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού «Χορεύοντας οι λέξεις του τόπου μου»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Βόλο το Φεστιβάλ του Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού «Χορεύοντας οι λέξεις του τόπου μου» Την…