Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ και Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ μαζί στη Basket League!!!

Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ: Ολοκληρώνεται η συνεργασία με τους Κωστή Γόντικα και Τζάβιν Ντελόριερ - Ξεκινά την Τρίτη η προπώληση εισιτηρίων για το ματς με τον Παναθηναϊκό - Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – Προμηθέας Πάτρας: Ξεκινά το πρωί της Τρίτης η προπώληση των εισιτηρίων - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ και Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ μαζί στη Basket League!!!

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ και Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ μαζί στη Basket League!!!

Το όνομα της επιτυχίας δεν αλλάζει και θα συνοδεύει τον ΑΣΚ και στη Basket League!!! Από σήμερα, η Α.Σ.Καρδίτσας ΚΑΕ θα λέγεται «Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ», μετά τη συμφωνία ονοματοδοσίας με το «Βιολογικό Χωριό», τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα βιολογικών καταστημάτων !!!

Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε πως χορηγός ονοματοδοσίας την περίοδο 2022-23, στην πρώτη παρουσία ομάδας της πόλης μας στο υψηλότερο αθλητικό επίπεδο, θα είναι το Βιολογικό Χωριό, μια από τις πλέον καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις στο χώρο της υγιεινής διατροφής.

Το «Βιολογικό Χωριό» είναι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά δίπλα στη μεγάλη προσπάθεια του ΑΣΚ, που μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής και την άνοδο στην Α1, ετοιμάζεται για μια ιστορική και συναρπαστική σεζόν στην Basket League!

Υγιεινή διατροφή και προϊόντα κορυφαίας ποιότητας από το Βιολογικό Χωριό

Το Βιολογικό Χωριό δραστηριοποιείται στο χώρο των βιολογικών προϊόντων από το 2008 και σήμερα είναι η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα βιολογικών καταστημάτων με 26 συνολικά καταστήματα (24 καταστήματα σε όλη την Αττική,  στην Πάτρα και στην Λάρισα) αλλά και ένα ταχέως αναπτυσσόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα πανελλαδικής εξυπηρέτησης.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ και Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ μαζί στη Basket League!!!

Καθώς η ζήτηση για ποιοτικά τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας και προϊόντα συνεχώς αυξάνεται, βασικός στόχος της εταιρείας είναι να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στη υγιεινή διατροφή και καθημερινότητα του σύγχρονου καταναλωτή. Παρακολουθεί τις νέες τάσεις, με στόχο να εξελίσσεται διαρκώς, ενώ φροντίζει να παρέχει διαρκώς άπειρες βιολογικές επιλογές σε όλο και περισσότερους καταναλωτές, καλύπτοντας τις ανάγκες τους.  Παράλληλα, βασική αξία του Βιολογικού Χωριού αποτελεί το ότι λειτουργεί πάντοτε με προσήλωση στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Στο Βιολογικό Χωριό, οι καταναλωτές θα βρουν –εκτός άλλων- μια πλούσια γκάμα προϊόντων ειδικής διατροφής (αυστηρά χορτοφαγικά, χωρίς γλουτένη και χωρίς ζάχαρη), vegan, vegetarian, keto, plant based, superfoods, xωρίς λακτόζη, παιδικά προϊόντα, προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης, ready to eat, είδη προσωπικής υγιεινής, συμπληρώματα διατροφής, αλλά και είδη προσωπικής περιποίησης και οικιακής χρήσης άριστης ποιότητας. Το Βιολογικό Χωριό θα κοσμεί την αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα της Basket League, προβάλλοντας το συνδυασμό της υγιεινής διατροφής με την αθλητική δραστηριότητα.

Δημήτρης Κρομμύδας: «Υπερήφανοι που στηρίζουμε την ομάδα»

Πολύ σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της συνεργασίας, έχει ο Δημήτρης Κρομμύδας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Ε.». Ο Καρδιτσιώτης επιχειρηματίας, δήλωσε σχετικά με τη συμφωνία της εταιρείας με την «Α.Σ.Καρδίτσας Κ.Α.Ε.»: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που στηρίζουμε την ομάδα Α.Σ.Καρδίτσας ΚΑΕ. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς στο Βιολογικό Χωριό να βρισκόμαστε δίπλα σε νέους ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν υγιή πρότυπα. Η ομάδα εξελίσσεται δυναμικά και εμείς θα είμαστε δίπλα της σε όλα της τα βήματα, ώστε να φτάσει ακόμη πιο ψηλά. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει!»




Total
0
Shares
Previous Article
Καλοκαίρι στο Δήμο Καρδίτσας με τα «αστέρια» του τόπου μας - Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Καλοκαίρι στο Δήμο Καρδίτσας με τα «αστέρια» του τόπου μας - Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Next Article
Θεατρική παράσταση στην Κρήνη από την θεατρική ομάδα "ΟΝΑΡ" του Ζάρκου

Θεατρική Παράσταση στην Πύλη με το έργο «Θεράπων Απών»

Related Posts