Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας: Ξεκινά το ταξίδι του ΑΣΚ με μπροστάρη το Γιάννη Μπουρούση και υψηλούς στόχους

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας: Ξεκινά το ταξίδι του ΑΣΚ με μπροστάρη το Γιάννη Μπουρούση και υψηλούς στόχους

Με μπροστάρη το Γιάννη Μπουρούση και υψηλούς στόχους, ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας μπαίνει το Σάββατο στη μάχη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής 

Ξεκινά το ταξίδι του Α.Σ.Κ.

Με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες, με διάθεση και όρεξη για μπάσκετ, αλλά και με πλήρη γνώση της δυσκολίας του πρωταθλήματος, ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας ξεκινά το Σάββατο στο Αγρίνιο, το νέο συναρπαστικό ταξίδι στην Α2 Εθνική. Στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Αγρινίου, ξεκινά το μεγάλο ταξίδι του Α.Σ.Κ. στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Με πλήρως ανανεωμένο αγωνιστικό πρόσωπο, με νέο προπονητή και πολλούς νέους παίκτες, ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας στοχεύει ψηλά φέτος, έχοντας στο δυναμικό του τον κορυφαίο Γιάννη Μπουρούση, που μετά το τέλος τις επαγγελματικής του καριέρας  εντάχθηκε στην ομάδα και θα είναι παρών στη διεκδίκηση υψηλών στόχων.

Ας δούμε όμως πως διαμορφώθηκε η ομάδα και πως ετοιμάστηκε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας: Οι μεταγραφικές κινήσεις

Σε δέκα προσθήκες προχώρησε στη διάρκεια του καλοκαιριού ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας, ενώ συνολικά αποχώρησαν οκτώ αθλητές και τέσσερις παίκτες διατηρήθηκαν από την περυσινή ομάδα, ενώ στη θέση του πρώτου προπονητή, ο Δημήτρης Λιόγας πήρε τη θέση του Κώστα Κομποδιέτα. Στο τεχνικό τιμ παρέμειναν οι Κώστας Σερίφης και Κώστας Ντάλλας, ενώ εντάχθηκε και ο Φοίβος Κωστής.

Δεν συνέχισαν οι Μάριος Ματαλών, Νάσος Γκρέκας, Σίλας Τσούμας, Νίκος Παπαρέγκας, Θανάσης Αμβράζης, Βασίλης Μακρής, Γιάννης Βαβάτσικος και Νίκος Καλλές. Αντίθετα, στην ομάδα παρέμειναν ο αρχηγός Νίκος Κακλαμάνος, ο Θοδωρής Καρράς, ο Γιώργος Μόσορας και ο Θανάσης Τσούκας. Στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, έγιναν συνολικά δέκα προσθήκες οι οποίοι είναι: ο Αιμίλιος Αλεξιάδης από τον Α.Ο.Πολυγύρου, ο Δημήτρης Βεργίνης από τον Ηρακλή, ο Δημήτρης Γράβας που επέστρεψε από το Μεσολόγγι, ο Μίλοβαν Ντράσκοβιτς από τη Σουντέσκα (Μαυροβούνιο), o Αντώνης Καραγεωργίου από το Φίλιππο Βέροιας, ο Γιάννης Μπουρούσης από το Περιστέρι στη μεγάλη του επιστροφή στην Καρδίτσα, ο Αντώνης Πεφάνης από το Παγκράτι, ο Αλέξανδρος Σπυριδονίδης από τους Μπίσονς (Φινλανδία), ο Θοδωρής Τσιλούλης και ο Στέλιος Χάλαρης, και οι δυο από την Ελευθερούπολη.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας: Η προετοιμασία

Η ομάδα έφτασε κοντά στις οκτώ εβδομάδες προετοιμασίας, στη διάρκεια της οποίας έπαιξε δέκα αγώνες, τρεις Κυπέλλου και επτά φιλικούς, προσπαθώντας να χτίσει το αγωνιστικό της προφίλ και να δώσει παράλληλα την ευκαιρία στο τεχνικό τιμ να διακρίνει τα προβλήματα και να τα διορθώνει μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις. Η προετοιμασία έφτασε στο τέλος της, το προηγούμενο Σάββατο στην Κατερίνη έγινε το τελευταίο φιλικό ματς απέναντι στην Καβάλα και πλέον, ο ΑΣΚ είναι σε πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα, έτοιμος για τη νέα σεζόν.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας: Οι στόχοι

Με μια εντελώς νέα ομάδα, με νέο προπονητή αλλά και νέους στόχους, ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας χτίστηκε για να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα. Διαθέτει ένα σύνολο που συνδυάζει την εμπειρία με τη φρεσκάδα, έχοντας τους Μπουρούση, Βεργίνη και Κακλαμάνο να δίνουν προσωπικότητα και αμέτρητα… χιλιόμετρα στο γήπεδο, παίκτες που ήδη έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία στην Α2 και βρίσκονται στην καλύτερη αθλητική τους ηλικία, όπως οι Γράβας, Ντράσκοβιτς, Σπυριδονίδης, Τσιλούλης και Χάλαρης, αλλά και έξι παίκτες κάτω των 24 ετών, που έχουν ήδη δείξει τι μπορούν να κάνουν αλλά έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, όπως οι Αλεξιάδης, Καραγεωργίου, Καρράς, Μόσορας, Πεφάνης, Τσούκας και ο έφηβος Φαντέλας.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας: Το πρόγραμμα

Με επτά παιχνίδια ξεκινά το εφετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που ανήκουν στη 2η αγωνιστική, με την 1η να έχει οριστεί για τις 3 Νοεμβρίου.

Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας, αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον τοπικό Α.Ο., με διαιτητές τους Παναγιώτου, Κωνσταντινίδου και Καννελόπουλο.

Α.Ο.Αγρινίου – ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

Πανερυθραϊκός – Κόροιβος Αμαλιάδας

Α.Ο.Παγκρατίου – Α.Ο.Αμύντας

Φίλιππος Βέροιας – Α.Ε.Ψυχικού

Δάφνη Δαφνίου – Ε.Κ.Καβάλας

Γ.Σ.Αμαρουσίου – Γ.Σ.Ελευθερούπολης

Α.Ο.Τρίτων – Χ.Τρικούπης Μεσολογγίου

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στις 5 μ.μ. 

Το ρόστερ του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας 2021-22

ΑΘΛΗΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑ ΥΨΟΣ ΘΕΣΗ
Αιμίλιος Αλεξιάδης 20 1,91 γκαρντ
Δημήτρης Βεργίνης 34 1,92 γκαρντ
Δημήτρης Γράβας 28 2,01 φόργουορντ
Milovan Draskovic 26 2,12 σέντερ
Νίκος Κακλαμάνος 40 1,83 γκαρντ
Αντώνης Καραγεωργίου 20 2,02 φόργουορντ
Θοδωρής Καρράς 24 2,09 σέντερ
Γιώργος Μόσορας 21 1,93 γκαρντ
Γιάννης Μπουρούσης 38 2,15 σέντερ
Αντώνης Πεφάνης 24 1,98 φόργουορντ
Αλέξανδρος Σπυριδονίδης 26 1,88 γκαρντ
Θοδωρής Τσιλούλης 28 1,93 γκαρντ
Θανάσης Τσούκας 20 1,90 γκαρντ
Κώστας Φαντέλας 16 2,04 σέντερ
Στέλιος Χάλαρης 29 2,05 φόργουορντ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

Προπονητής: Δημήτρης Λιόγας

Συνεργάτες προπονητές: Κώστας Σερίφης, Φοίβος Κωστής

Προπονητής φυσ.κατάστασης: Κώστας Ντάλλας

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article
Ευχαριστήρια Ανακοίνωση ΑΟ Μαγούλας

ΑΟ Μαγούλας: Ανακοίνωση για τον τραυματισμό του Δημήτρη Μπόλτση

Next Article
Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής»

Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής»: Κάλεσμα στον κόσμο για το πρώτο εντός έδρας ματς της χρονιάς

Related Posts

klokotos astynomia diakopi
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Βόλου: Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω ειδικής μεταφοράς μεταλλικού σκελετού γέφυρας

Δήμος Βόλου: Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω ειδικής μεταφοράς μεταλλικού σκελετού γέφυρας Από τον Δήμο Βόλου ανακοινώνεται ότι…