Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας: Όλη η προσοχή στον αγώνα με το Ψυχικό (Σάββατο 3 μ.μ.)

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας: Όλη η προσοχή στον αγώνα με το Ψυχικό (Σάββατο 3 μ.μ.)

Ντέρμπι κορυφής το Σάββατο (3 μ.μ.) στο Νέο Κλειστό για τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας 

Όλη η προσοχή στον αγώνα με το Ψυχικό

Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας πέρασε νικηφόρα την Τετάρτη από το Μεσολόγγι, στο ματς που άνοιξε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2022 στην Α2 Εθνική. Το ευρύ 51-77 επί του Χαρίλαου Τρικούπη σε εξ αναβολής αγώνα για τη 10η αγωνιστική, ήταν αποτέλεσμα της καθημερινής προσπάθειας στις προπονήσεις της ομάδας όλο αυτό το διάστημα. Οι «κυανόλευκοι», αν και ταλαιπωρήθηκαν ιδιαίτερα από την πανδημία,  αν και είχαν ενάμιση μήνα να δώσουν φιλικό ή επίσημο αγώνα, αν και αγωνίστηκαν χωρίς τους Μπουρούση, Κακλαμάνο και Καραγεωργίου, εντούτοις βρήκαν σταδιακά ρυθμό μέσα από την εξαιρετική άμυνά τους, κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό και τα ριμπάουντ και έφτασαν καθαρά και δίκαια, σε μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια.

Με το ροζ φύλλο αγώνα, ο ΑΣΚ έφτασε σε ρεκόρ 9-0 στο πρωτάθλημα, μπήκε με το δεξί στη νέα χρονιά και παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Και κάπου εκεί, περνά στην ιστορία το παιχνίδι του Μεσολογγίου, καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος μιας και ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται το Σάββατο στις 3 μ.μ. την Α.Ε.Ψυχικού, αυτή τη φορά για την κανονική ροή του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής και τη 13η αγωνιστική. Ένα πολύ σημαντικό ματς και μια ακόμη πρόκληση για τον ΑΣΚ, που καλείται να ξεπεράσει την κούραση και τις απουσίες και να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα όπως είναι το Ψυχικό. Η αθηναϊκή ομάδα με τις περισσότερες συνεχόμενες σεζόν στην Α2, διαθέτει ένα πολύ ισχυρό σύνολο και τον πιο έμπειρο προπονητή στην κατηγορία, το Γιώργο Ρεμεντέλα, έρχεται στην Καρδίτσα με ρεκόρ 8-3 και ως δεύτερη στη βαθμολογία. Το ρόστερ της διαθέτει εξαιρετική ποιότητα, με πολύ έμπειρους αθλητές όπως οι Πολυτάρχου, Κουκάς, Παπανικολάου και Αθανασούλας, ιδιαίτερα ταλαντούχους παίκτες όπως είναι οι Κουφόπουλος, Μαλέλης και Ιορδάνου, που μαζί με τον Λιθουανό σέντερ Ουλβίντας συγκροτούν μια πολύ γεμάτη και δυνατή ομάδα.

Ο ΑΣΚ από την άλλη μεριά, ήδη προετοιμάζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου, έχοντας σα μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στο στόχο. Ο Δημήτρης Λιόγας περιμένει να δει αν οι Μπουρούσης και Κακλαμάνος θα βρεθούν στην αγωνιστική κατάσταση που απαιτείται για ένα δύσκολο αγώνα, ενώ σίγουρα απών θα είναι ο τραυματίας Καραγεωργίου. Με όποια σύνθεση και αν αγωνιστούν τελικά, οι «κυανόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για τη νίκη απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

Με πληρότητα 10% ο αγώνας του Σαββάτου-Προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας

Λόγω των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν, δυστυχώς η μέγιστη πληρότητα του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου θα είναι στο 10%, τουλάχιστον για τον αγώνα του Σαββάτου. Προτεραιότητα για την κάλυψη των θέσεων που αντιστοιχούν έχουν οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας. Σε περίπτωση που μετά τους κατόχους διαρκείας προκύψουν ελεύθερες θέσεις, αυτές θα διατεθούν στους φιλάθλους. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε τους κατόχους διαρκείας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο. Επίσης, τονίζεται πως η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε όσους θα επιδείξουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι υποχρεωτική.

Για όσους φιλάθλους δε μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο λόγω των περιοριστικών μέτρων, θυμίζουμε πως ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το ERTflix το Σάββατο στις 3 μ.μ.

Νέα αναπροσαρμογή στο πρόγραμμα των αγώνων

Η πανδημία πλήττει όλη τη σύγχρονη ζωή και ο αθλητισμός δεν είναι φυσικά εξαίρεση. Μετά τα κρούσματα που παρουσιάστηκαν στην ομάδα της Ελευθερούπολης, ο προγραμματισμένος για την Τετάρτη 26/1 εξ αναβολής αγώνας, μετατέθηκε εκ νέου και έτσι αναπροσαρμόζεται το πρόγραμμα των αγώνων και για τον ΑΣΚ. Έτσι το Σάββατο 22/1 οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν το Ψυχικό εντός έδρας, το Σάββατο 29/1 αγωνίζονται στην Αθήνα απέναντι στον Αμύντα, την Τετάρτη 2/2 εντός έδρας με την Ελευθερούπολη, το Σάββατο  2/2 εντός έδρας με τον Κόροιβο και την Τετάρτη 9/2 εκτός έδρας με την Καβάλα, ώστε να κλείσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και οι εξ αναβολής αγώνες για τον πρώτο γύρο.




Total
0
Shares
Previous Article
Κυβερνοεπίθεση στα ΕΛΤΑ - Αναστέλλονται οι εμπορικές λειτουργίες

ΕΛΤΑ: Δωρεάν ταχυδρομικές υπηρεσίες σε τυφλούς ή άτομα με αναπηρία όρασης 

Next Article
ΕΛΜΕ Καρδίτσας

Ψήφισμα της ΕΛΜΕ Καρδίτσας για το θάνατο εργαζομένου στα Καλύβια Πεζούλας

Related Posts