Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

UEFA: «Βόμβα» πριν τον τελικό του Champions League – Προς κατάργηση το εκτός έδρας γκολ

uefa

UEFA: «Βόμβα» πριν τον τελικό του Champions League – Προς κατάργηση το εκτός έδρας γκολ

Η αλλαγή που ετοιμάζει στις διοργανώσεις της η UEFA με την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ θα φέρει τα πάνω κάτω στο ποδόσφαιρο.

Λίγα 24ωρα πριν τον τελικό του Champions League, διέρρευσε πρόθεση της UEFA να προχωρήσει σε μια αλλαγή που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί. Σύμφωνα με τους Times, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ετοιμάζεται να καταργήσει το «εκτός έδρας γκολ».

Αυτό αναμένεται να συμβεί την προσεχή Παρασκευή (28/5) στην συνεδρίαση που θα γίνει παραμονή του μεγάλου τελικού του UCL στο Πόρτο, με την πρόταση να την κάνει ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Όπως αναφέρουν οι Times, εφόσον η πρόταση αυτή βρει αρκετούς υποστηριχτές κάτι που δεν αποκλείεται, τότε η UEFA θα προχωρήσει άμεσα στην κατάργηση ενός «θεσμού» που εφαρμόζεται από 1965-1966 και το Κύπελλο Κυπελλούχων εκείνης της αγωνιστικής περιόδου.

Έκτοτε εφαρμόζεται σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και εάν υπερψηφιστεί η κατάργησή του, θα τεθεί σε άμεση εφαρμογή τη νέα σεζόν και δεδομένα θα αλλάξει πολλά στα διπλά παιχνίδια.




Total
0
Shares
Previous Article
Πότε ανοίγει το Taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις

Φορολογικές δηλώσεις 2021: Άνοιξε η πλατφόρμα για υποβολή στο Taxisnet

Next Article
Πανελλήνιες 2021

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων και των αγωνισμάτων για τις Πανελλήνιες 2021

Related Posts

dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike
sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…