Το ΘΕΟΝΗ στηρίζει την Ψηφιακή Τεχνολογία


Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη στήριξε ως χορηγός το 18ο Συνέδριο InfoCom World 2016, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel της Αθήνας.

Το ετήσιο συνέδριο, που αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάντηση επαγγελματιών στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών, της Πληροφορικής & των Media στη ΝΑ Ευρώπη, φέτος αφιερώθηκε στην Ψηφιακή Οικονομία και την αναδιάρθρωση του τεχνολογικού, επενδυτικού και στρατηγικού προσανατολισμού της αγοράς. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δροσιστούν με το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη που προσέφερε νερό στους παριστάμενους καθόλη τη διάρκεια εργασιών του συνεδρίου.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη, ένα 100% ελληνικό προϊόν, αποτελεί ένα νερό μοναδικού χαρακτήρα, γεύσης και σύνθεσης. Αναβλύζει σε υψόμετρο περίπου 1100μ. από τις υπόγειες δεξαμενές της πηγής Γκούρας στην οροσειρά των Αγράφων και εμφιαλώνεται απευθείας στην πηγή, χωρίς προσμίξεις ή διεργασίες, φτάνοντας στο ποτήρι του καταναλωτή χωρίς αλλοιώσεις στη φυσική του γεύση.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Το ΘΕΟΝΗ στηρίζει την Ψηφιακή Τεχνολογία

Το ΘΕΟΝΗ στηρίζει την Ψηφιακή Τεχνολογία


Total
0
Shares
Previous Article

Ξεκίνησαν οι εργασίες του προγράμματος AGRI-URBAN στην Πύλη

Next Article

Εγκαινιάστηκε το Περιφερειακό Ιατρείο Καναλίων Δήμου Ρήγα Φεραίου

Total
0
Share