Το νερό Θεόνη επισκέφτηκε η Jill Klein Rone εκπρόσωπος του Berkeley Springs

Τις εγκαταστάσεις του φυσικού μεταλλικού νερού Θεόνη επισκέφτηκε η Jill Klein Rone, εκπρόσωπος του διαγωνισμού Berkeley Springs International Water Tasting, του σημαντικότερου και παλαιότερου διεθνούς διαγωνισμού γευσιγνωσίας στο εμφιαλωμένο νερό.

Η κα Klein Rone παρέμεινε μεταξύ 3-5 Μαΐου στην Καρδίτσα όπου δέχθηκε την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία, στο πλαίσιο της οποίας περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και τη φυσική πηγή από την οποία πηγάζει το νερό Θεόνη.

Χαρακτηριστικά η κα Klein Rone δήλωσε: «η Ελλάδα έχει σπουδαία νερά. Είναι καλό να επισκέπτομαι και πάλι ένα από τα καλύτερα εμφιαλωμένα νερά παγκοσμίως. Λατρεύω τα ελληνικά νερά…».

Φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη… Μία πηγή, Ένα νερό, 13 βραβεία.

Theoni BerkeleySprings 2


Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theoni-water.gr

Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τ: +30 6944562025, Ε:  annie@theoniwater.gr
Total
0
Shares