Το “Κεραμαριό” βραβεύτηκε από τα Best Greek Food Awards!


 

Best Greek Food Awards: To Κεραμαριό – Παραδοσιακή Ταβέρνα & Ξενώνας είναι η κορυφαία Ελληνική κουζίνα στο Νομό Καρδίτσας για το 2018 και βραβευμένη από τα Best Greek Food Awards σύμφωνα με τις κριτικές των επισκεπτών από το σύνολο των κορυφαίων μηχανών αναζήτησης.

Η διεύθυνση του καταστήματος με μια δημοσίευση στο facebook ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη και την προτίμηση που δείχνει. Αναλυτικά:

Μια μεγάλη συγκίνηση και ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Η ταβέρνα μας κέρδισε την πρώτη θέση για την καλύτερη Ελληνική κουζίνα για το έτος 2018 από το bestgreekfoodawards.com. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την προτίμηση που μας δείχνετε διότι χωρίς εσάς δεν θα γινότανε πραγματικότητα!!!

Τι είναι τα Best Greek Food Awards?

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι πελάτες των επιχειρήσεων κρίνουν και βραβεύουν τις επιχειρήσεις που παρουσιάζουν υψηλή δημοφιλία ανά περιοχή στην κατηγορία τους.

Ο θεσμός των Best Greek Food Awards™ (BGFA™), είναι ίσως ο πιο αντικειμενικός και αντιπροσωπευτικός για να επιλεγεί μια επιχείρηση, δεδομένου πως οι ίδιοι οι καταναλωτές επισκέπτονται, δοκιμάζουν και κατόπιν κρίνουν την ποιότητα των όσων δοκίμασαν, συνδυαστικά με την σχέση ποιότητας/τιμής, την φιλικότητα του χώρου αλλά και το service που αντιμετώπισαν ως εμπειρία κατά την επίσκεψή τους.

Tα BGFA™ χρησιμοποιούν έναν ειδικά διαμορφωμένο αλγόριθμο που συλλέγει πληροφορίες από πηγές όπου καταναλωτές μπορούν να γράψουν ή να δώσουν θετική ψήφο για κάθε επιχείρηση που είναι στον χώρο της εστίασης.

Κατόπιν, έμπειροι τεχνικοί, μελετούν προσεκτικά τυχόν «σφάλματα» που πιθανόν να προκύψουν και τέλος «κρίνουν» την επιχείρηση που θα κερδίσει το βραβείο για την χρονιά που διανύουμε.

Το διαδίκτυο ως μέσο που χρησιμοποιούν πλέον καθημερινά όλο και περισσότεροι Έλληνες, είναι μια αλάνθαστη πηγή πληροφοριών με πολλές και σημαντικές πληροφορίες για κάθε επιχείρηση που θα μας καθοδηγήσει στο σωστό σημείο για να φάμε ή να πιούμε ένα ποτό.

Τα BGFA™ είναι ίσως ο μοναδικός θεσμός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, διότι το τελικό αποτέλεσμα και ο νικητής για κάθε χρονιά έχει καταγραφεί τους προηγούμενους μήνες μέσα από μηχανές αναζήτησης, εξειδικευμένα portal στον τομέα της εστίασης αλλά και τα social media.


Total
0
Shares
Previous Article

Χαιρετισμός της κ. Χρυσούλας Κατσαβριά-Σιωροπούλου στην 16η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας

Next Article

Δ. Τρικκαίων: Πρώτο βήμα για το «Ψηφιακό Ασκληπιείο»

Total
0
Share