Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Κέντρο πρόληψης Καρδίτσας σε εκδήλωση του Δήμου Καρδίτσας και του ΚΕΘΕΑ «Έξοδος»

kentro prolipsis eksartiseon Karditsas

Το Κέντρο πρόληψης Καρδίτσας σε εκδήλωση του Δήμου Καρδίτσας και του ΚΕΘΕΑ «Έξοδος»

Συμμετοχή του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Καρδίτσας, σε εκδήλωση που οργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας με την Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ «Έξοδος»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Καρδίτσας, θα συμμετάσχει στην εκδήλωση «Ζωγραφίζοντας τη ζωή… μπορώ να αλλάξω, να ονειρευτώ, να μάθω να ΖΩ χωρίς εξαρτήσεις» που διοργανώνεται από το Δήμο Καρδίτσας και την Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ «Έξοδος».

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 – 6 – 2022 στις 7.30 μ.μ, θα παρουσιαστούν και θα βραβευτούν έργα μαθητών που φοιτούν σε σχολεία του Δήμου Καρδίτσας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πλήθος εκδηλώσεων. Το Κέντρο Πρόληψης ευχαριστεί πολύ τους διοργανωτές για την πρόσκληση.

Θεωρούμε ότι ο μόνος τρόπος για να ανακάμψουμε από όλα τα δύσκολα που βιώσαμε τα τελευταία χρόνια, είναι μέσα από τη σύνδεση και το μοίρασμα με άλλους ανθρώπους. Ας μην ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος είναι σχεσιακό όν, ζει και αναπτύσσεται μέσα από συνδέσεις, αλληλεπιδράσεις, μοίρασμα, μέσα από δίκτυα σχέσεων.

Κι αυτή ακριβώς είναι και η φιλοσοφία της Πρόληψης: η ανάπτυξη δεξιοτήτων ώστε απέναντι στην τοξικότητα να απαντάμε με ευελιξία, η προώθηση του ευ ζην, η ανάπτυξη της ικανότητας του συνδέεσθαι, η ανάδειξη των προσωπικών μας ικανοτήτων / δεξιοτήτων, η σφυρηλάτηση της ανθεκτικότητάς μας.

Στα πλαίσια αυτά, ως επίσημος φορέας από το 1997 για την Πρόληψη των Εξαρτήσεων και την Προαγωγή της Ψυχοκοινωνικής Υγείας στο νομό μας, υποδεχτήκαμε με πολύ μεγάλη χαρά την πρόσκληση των διοργανωτών και με εξίσου μεγάλη χαρά αναμένουμε να ανανεώσουμε κι εμείς με τη σειρά μας τις συνδέσεις μας τόσο με όλους τους φορείς που θα συμμετάσχουν σε αυτή την όμορφη εκδήλωση, όσο και με την κοινότητά μας.

Ταυτόχρονα  προσκαλούμε και τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχοντας στις δράσεις μας , να τιμήσουν την εκδήλωση με την παρουσία τους.




Total
0
Shares
Previous Article
Περιφέρεια Θεσσαλίας – Δήμος Σκιάθου: Εκδήλωση για την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη επιχειρήσεων και προορισμών

Περιφέρεια Θεσσαλίας – Δήμος Σκιάθου: Εκδήλωση για την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη επιχειρήσεων και προορισμών 

Next Article
coronovirus rapid covid

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία - Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Related Posts