Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το ΚΔΑΠ Τσιτσιμπίκου-Μπαρούτα στα πλαίσια της διαθεματικής ενότητας «Γνωρίζω τα επαγγέλματα», προσκάλεσε  την κα Σοφία Βαϊοπούλου, ιδιοκτήτρια κτηνιατρείου στο δήμο Μουζακίου.

kdap Tsitsibikou Barouta vaiopoulou epaggelmata

Το ΚΔΑΠ Τσιτσιμπίκου-Μπαρούτα στα πλαίσια της διαθεματικής ενότητας «Γνωρίζω τα επαγγέλματα», προσκάλεσε  την κυρία Σοφία Βαϊοπούλου, ιδιοκτήτρια κτηνιατρείου στο δήμο Μουζακίου.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη φροντίδα και για τις υποχρεώσεις που υπάρχουν απέναντι στα κατοικίδια ζώα. Συγκεκριμένα, έγινε αναφορά στη σήμανση και στην καταγραφή του ζώου αλλά και στην έκδοση βιβλιαρίου υγείας. Επισημάνθηκε η σπουδαιότητα προσφοράς κατάλληλης τροφής και καθαρού, πόσιμου νερού αλλά και η καθημερινή ενασχόληση και βόλτα. Επιπλέον, έγινε συζήτηση για τις τακτικές επισκέψεις στον κτηνίατρο, τους βασικούς ελέγχους αλλά και την παρατήρηση αλλαγών στη συμπεριφορά ή στην υγεία του ζώου. Τέλος, προτάθηκε η επιλογή κατοικίδιου να γίνεται με βάση το περιβάλλον, τον χρόνο και τον τρόπο ζωής του καθενός.

Το πιο σημαντικό ήταν ότι τα παιδιά, καθώς μάθαιναν και διασκέδαζαν, κατανόησαν πως τα κατοικίδια δεν είναι παιχνίδι αλλά ζωντανός οργανισμός που χρειάζεται αγάπη και σεβασμό!!

kdap Tsitsibikou Barouta vaiopoulou epaggelmata 1 kdap Tsitsibikou Barouta vaiopoulou epaggelmata 2




Total
0
Shares
Previous Article
narkotika Karditsa Trikala

Συνελήφθησαν δύο άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας

Next Article
Mitrainas Maravas 1

Εθιμοτυπική Επίσκεψη στον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα από τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων κ. Δημήτριο Μήτραινα

Related Posts