To Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕOΝΗ εντυπωσίασε με τη γεύση του στην 23η Διεθνή Έκθεση GULFOOD 2018 στο DUBAI


.

Αθήνα, 23 Φεβρουαρίου 2018

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό με 14 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας, έδωσε δυναμικό παρών στην 23η Διεθνή Έκθεση Gulfood 2018 στο Dubai, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον κόσμο και εντυπωσίασε με τη γεύση του.

Το περίπτερο του ΘΕΟΝΗ συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών από την περιοχή της Μέσης Ανατολής αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά  και οι διακρίσεις του νερού προσέλκυσαν τους επισκέπτες της έκθεσης και έκλεψαν τις εντυπώσεις των παρευρισκομένων που δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τις γευστικές δοκιμές.

Στόχος της ΑΗΒ Group, με έδρα την Καρδίτσα, όπου βρίσκεται η σύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού ΘΕΟΝΗ, μέσα από τη συμμετοχή της στην 23η Διεθνή Έκθεση Gulfood 2018 είναι την προσεχή τριετία οι εξαγωγές να αποτελούν το 30% του κύκλου εργασιών της. Με επίκεντρο την ανάπτυξη της διεθνούς αγοράς, η ΑΗΒ Γκρουπ εξάγει ήδη το νερό ΘΕΟΝΗ σε 14 χώρες, ενώ ταυτόχρονα, μέσω στρατηγικών συνεργασιών με μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, η εταιρεία επεκτείνεται δυναμικά και στην εγχώρια αγορά.

Η Gulfood, η οποία πραγματοποιείται κάθε Φεβρουάριο στο Ντουμπάι, είναι Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών παγκόσμιου βεληνεκούς όπου 5.000 εκθέτες από 120 χώρες προβάλλουν τα προϊόντα τους σε περισσότερους από 90,000 εμπορικούς επισκέπτες. Η έκθεση εγκαινιάσθηκε από τον Αναπληρωτή Ηγεμόνα του Ντουμπάι και Υπουργό Οικονομικών της χώρας, Σεΐχη Hamdan Bin Rashid Al Maktoum. 

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

Το Μοναδικό Ελληνικό Νερό με 14 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας

Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 14 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας. 

ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού ΘΕΟΝΗ, στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρείας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμου επιχείρησης εμφιάλωσης του νερού της πηγής Γκούρα, με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας  και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, με γνώμονα πάντα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος.

Με επίκεντρο την ανάπτυξη της διεθνούς αγοράς, η ΑΗΒ Γκρουπ εξάγει το νερό ΘΕΟΝΗ σε 14 χώρες, με στόχο οι εξαγωγές της να αγγίξουν το 30% της παραγωγής, ενώ ταυτόχρονα, μέσω στρατηγικών συνεργασιών με μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, η εταιρεία επεκτείνεται δυναμικά στην εγχώρια αγορά. Νέες επενδύσεις θα επιτρέψουν σύντομα την αύξηση της παραγωγικής δυνατότητας της εταιρείας, ώστε να ανταποκριθεί στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, καθώς και στην επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου.


ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε.

Βατσουνιά, 43060 Καρδίτσα

Τ 24450-61200

F 24450-61000

Έφη Κονταξή

e.kon@theoniwater.gr

www.theoniwater.gr

PR Agency

CONCEPT Communication Strategies I 2108025662

Γιώτα Χουλιαρά, yhouliara@conceptcom.gr I Άκης Κορωνάκης, akoronakis@conceptcom.gr


Total
0
Shares
Previous Article

Ρομποτική στα σχολεία του Δήμου Τρικκαίων

Next Article

Ο ΣΠΟΡΤ στην κορυφή Πιτσιλού της Τριγγίας

Total
0
Share