Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το εορταστικό πρόγραμμα της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΚΕΔΗΜ

Η ΔΗΚΕΔΗΜ συμμετέχει ενεργά στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Μουζακίου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο στα πλαίσια του ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΟΥ.

Έτσι λοιπόν την Παρασκευή 11/12 και ώρα 18:00 θα παραστεί στην πλατεία της πόλης με την παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου αλλά και με τη Φιλαρμονική στο άναμμα του  Χριστουγεννιάτικου δέντρου, σε μια εκδήλωση που διοργανώνει το ΝΠΔΔ του Δήμου. Η εκδήλωση αυτή θα σημάνει και το ξεκίνημα του Τεχνόδρομου.

Στη συνέχεια, στις 20/12 ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματοθέατρου  θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου. Μια ημέρα συνάντησης του Ωδείου με το κοινό, όπου μαθητές και καθηγητές θα παρουσιάσουν ένα εκπληκτικό πρόγραμμα, που σκοπό έχει να μαγέψει αλλά και να συγκινήσει  το κοινό.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς , τις πρωινές ώρες, τα παιδιά της Φιλαρμονικής θα περιπλανηθούν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης αλλά και στην αγορά, σκορπώντας υπέροχους ήχους και μελωδίες, ψέλνοντας τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Τέλος η παρουσία της Φιλαρμονικής θα κλείσει στις 6 Ιανουαρίου όπου με το άγημά της θα συνοδεύσει το Τίμιο Σταυρό στον Πάμισο ποταμό για τον αγιασμό των υδάτων.

Εκτός του Δημοτικού Ωδείου και άλλες δομές της ΔΗΚΕΔΗΜ πρόκειται να συμμετάσχουν στον Τεχνόδρομο. Έτσι , το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι  στόλισε ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια κατασκευασμένα από πυλό, ενώ το τμήμα ζωγραφικής των ΚΔΑΠ δημιούργησε ένα υπέροχο και διαφορετικό δέντρο, χρησιμοποιώντας  ξύλινες παλέτες, χρώματα και στολίδια που κατασκεύασαν τα ίδια τα παιδιά. Τα έργα αυτά πρόκειται να εκτεθούν σε σημεία που θα υποδείξουν οι υπεύθυνοι του Τεχνόδρομου.

Για το λόγο ότι τα παιδιά όλων των ηλικιών θα έχουν ενεργό ρόλο στο  εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου, σας καλούμε όλους να περιπλανηθείτε στους δρόμους της πόλης οι οποίοι είναι πανέμορφα  στολισμένοι, να συμμετέχετε με την παρουσία σας σε όλες τις εκδηλώσεις του Τεχνόδρομου έτσι ώστε να νοιώσουμε όλοι μας το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους!




Total
0
Shares
Previous Article

Ο Γιώργος Γελαράκης Live στην Καρδίτσα

Next Article

Επίσκεψη Δημοτικού Σχολείου Φύλλου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Μουζακίου

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…