Το άλσος Παυσιλύπου μεταμορφώνεται στην Παυσιλυπούπολη (video)

Με φόντο τις κορυφές των Αγράφων, τη μαγευτική λίμνη Πλαστήρα, στην όμορφη και φιλόξενη πόλη του ποδηλάτου, στην πόλη της Καρδίτσας, υλοποιείται το Χριστουγεννιάτικο θεματικό Πάρκο, με τίτλο, «Παυσιλυπούπολη».

Από τις 4 Δεκεμβρίου 2016 ως τις 6 Ιανουαρίου 2017, το άλσος Παυσιλύπου – εκεί όπου η λύπη παύει- μεταμορφώνεται στην Παυσιλυπούπολη.

Στα ζεστά και φιλόξενα θεματικά σπιτάκια του πάρκου, φορείς και πολιτιστικές ομάδες της περιοχής παρουσιάζουν πολλές και ποικίλες δράσεις για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, συνδυάζοντας εκπαίδευση, μάθηση και βιωματικές εμπειρίες οι οποίες θα σας μείνουν αξέχαστες.

Παυσιλυπούπολη 2016-2017

Στην «Παυσιλυπούπολη» όπου όλες οι δράσεις είναι δωρεάν για το κοινό, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε: το εργαστήρι πηλού, το σπίτι των ζαχαροπλαστών, το σπίτι του ΑΪ Βασίλη, το ταχυδρομείο, τον παιχνιδότοπο της Plan Toys, το σπιτάκι της πόλης και του Νομού, των δραστηριοτήτων, του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, της ζωγραφικής προσώπου, των κοινωνικών δομών και φυσικά της μαγευτικής νεράϊδας του νερού, της νεράϊδας ΘΕΟΝΗ. Περισσότερες από 200 δραστηριότητες θα αναπτυχθούν στην Παυσιλυπούπολη, οι οποίες σε συνδυασμό με τις συναυλίες και τις γιορτές των δρόμων, επιφυλάσσουν ονειρεμένα Χριστούγεννα.

Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε με το καρουζέλ και το παγοδρόμιο και να απολαύσετε τη βόλτα σας με τον «καρβουνιάρη», το τρενάκι που θα σας οδηγήσει σε διάφορα σημεία της πόλης.

Τέλος, μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τη μαγική συνταγή. Θα σας αποκαλύψει το πιο γλυκό μυστικό της…

Ο Δήμος Καρδίτσας, η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και το Επιμελητήριο Καρδίτσας σας προσκαλούν να επισκεφθείτε την «Παυσιλυπούπολη», να επισκεφτείτε το Νομό Καρδίτσας και να γνωρίσετε από κοντά τις πολλές και σπάνιες ομορφιές του…

Σας περιμένουμε
Total
0
Shares