Την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος

Την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, στο γραφείο της βουλευτή στην Αθήνα.

Ο Δήμαρχος ζήτησε την άμεση υποστήριξη της βουλευτή για το πρόβλημα χρηματοδότησης απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ έργων ΟΠΑΑΧ ατο Λεοντάρι, τον Κέδρο, το Θράψιμο και την Κτιμένη. Τα έργα αφορούν στην ανάδειξη οικισμών και την αισθητική τους αναβάθμιση.

Στη συνάντηση προσήλθε και ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Γιάννης Καρυώτης, ο οποίος ανέλαβε να εξετάσει το θέμα και να προβεί, εκ μέρους του Οργανισμού, στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ολοκληρωθούν τα έργα. Ο κ. Καρυώτης, τόνισε οτι θα επιταχύνει τις σχετικές διαδικασίες εφόσον και ο Δήμος Σοφάδων έχει ανταποκριθεί απο την πλευρά του στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει για τα έργα αυτά.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο Δήμαρχος, εξέτασαν απο κοινού την κατάσταση στο Δήμο Σοφάδων, εντόπισαν τα προβλήματα και προσδιόρισαν τις προοπτικές του. Συμφώνησαν μάλιστα, ως θεσμικοί εκπρόσωποι της Καρδίτσας, να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την παραπέρα ανάπτυξη της περιοχής.

Total
0
Shares
Previous Article

Χαιρετισμός Χρήστου Σιμορέλη στην ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας

Next Article

Στο Παρίσι ο Κώστας Τσιάρας για την Κοινοβουλευτική Διάσκεψη του Συμβουλίου της Ευρώπης


Total
0
Share