Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 η τελετή αποφοίτησης στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων

Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 η τελετή αποφοίτησης στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων

Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 η τελετή αποφοίτησης στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων 

Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00 μ. στο Αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ στις Καρυές Τρικάλων, θα πραγματοποιηθεί τελετή αναγόρευσης διδακτόρων και απονομής πτυχίων στους αποφοίτους Μεταπτυχιακών & Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΣΕΦΑΑΔ).

Στην ορκωμοσία θα συμμετέχουν οι Διδάκτορες, οι απόφοιτοι/ες των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και οι απόφοιτοι/ες του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) καθώς και οι απόφοιτοι του Προγράμματος Εξομοίωσης του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας (ΤΔΔ).

Πρώτα θα πραγματοποιηθεί η αναγόρευση των Διδακτόρων του ΤΕΦΑΑ, στη συνέχεια η απονομή διπλωμάτων στους απόφοιτους των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΤΕΦΑΑ, έπειτα η απονομή πτυχίων στους απόφοιτους του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών του ΤΕΦΑΑ και στο τέλος η απονομή πτυχίων στους απόφοιτους του Προγράμματος Εξομοίωσης του ΤΔΔ.

Λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών, με γνώμονα την ασφάλεια των συμμετεχόντων στην Τελετή Ορκωμοσίας μπορούν να παραβρεθούν αποκλειστικά και μόνο έως τέσσερα (4) άτομα ως συνοδοί σε κάθε απόφοιτο/η.

Ώρα προσέλευσης 11:30 π.μ.

Έναρξη Τελετής 12:00 μ.
Total
0
Shares
Previous Article
mouzaki volley final four 14

FINAL FOUR Κορασίδων A2 Θεσσαλίας: Πρωταθλήτρια ο Σπάρτακος Λάρισας - Χάλκινο μετάλλιο για τις Κορασίδες του ΓΣ Μουζακίου

Next Article
Επιδείνωση του καιρού από τις απογευματινές ώρες σήμερα Δευτέρα έως τις μεσημβρινές ώρες αύριο Τρίτη - Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού σήμερα Τετάρτη από τις βραδινές ώρες έως και τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης - ΕΜΥ: Αλλάζει ο καιρός το επόμενο διήμερο - Προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Συντονιστικό κέντρο για την κακοκαιρία DANIEL στην ΠΕ Καρδίτσας - Τηλέφωνα επικοινωνίας - Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού από σήμερα Τρίτη ως και την Πέμπτη - Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Related Posts