Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τιμήθηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 στην Πύλη

parelas Pyli Trikalwn 2024

Τιμήθηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 στην Πύλη

Μεγαλειώδης παρέλαση από τα τμήματα της Μαθητιώσας Νεολαίας και των υπόλοιπων Τμημάτων

Με τις δέουσες τιμές και ξεχωριστή Εθνική Υπερηφάνεια εορτάστηκε η Επέτειος της  25ης Μαρτίου στην Πύλη ανήμερα της Εθνικής Εορτής, τιμώντας κατά αυτόν τον τρόπο τους προγόνους μας που σήκωσαν το λάβαρο της Επανάστασης για την ελευθερία της Πατρίδας μας.

 Οι εορταστικές εκδηλώσεις άρχισαν στις 10.00  με την δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης, παρουσία των Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβα εκπροσώπων της Μαθητικής Κοινότητας Πύλης  και Φορέων της Πύλης.

Ακολούθησε στις 11.00 η Επιμνημόσυνος Δέηση και η Κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων στον αύλειο χώρο του ΕΠΑΛ-Πύλης, από τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα από τους εκπροσώπους των Στρατιωτικών και Πολιτικών Αρχών, της μαθητικής Κοινότητας Πύλης  και τους Φορείς της Πύλης, κλείνοντας με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και την Ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Στην συνέχεια έλαβε χώρα η μεγαλειώδης παρέλαση στο κέντρο της Πύλης ενώπιον της Εξέδρας των Επισήμων  από την μαθητιώσα Νεολαία , των Τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης και Συλλόγου Γυναικών Παλαιομοναστήρου, αλλά και με την συμμετοχή των οχημάτων του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης, όπου την παρακολούθησε  αρκετός κόσμος χειροκροτώντας τα περήφανα νιάτα  της Πύλης αλλά και τα υπόλοιπα παρελαύνοντα Τμήματα.

Πανηγυρικός 25ης Μαρτίου




Total
0
Shares
Previous Article
pereiferiako simvoulio 2024

Ενημέρωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο για το αντιπλημμυρικό σχέδιο της Περιφέρειας ο Δ.Κουρέτας

Next Article
Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε Πορτή και Κανάλια του Δήμου Μουζακίου

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στα Κανάλια του Δήμου Μουζακίου

Related Posts

festival volos xorevontaspanellinios 1
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Βόλο το Φεστιβάλ του Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού «Χορεύοντας οι λέξεις του τόπου μου»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Βόλο το Φεστιβάλ του Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού «Χορεύοντας οι λέξεις του τόπου μου» Την…