Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τι ισχύει για καταστήματα που ανοίγουν από σήμερα 15 Δεκεμβρίου

clickaway

Τι ισχύει για καταστήματα που ανοίγουν από σήμερα 15 Δεκεμβρίου

Από σήμερα 15 Δεκεμβρίου η λίστα των καταστημάτων που είναι ανοιχτά συμπεριλαμβάνει βιβλιοπωλεία, κομμωτήρια-κουρεία και επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ, με δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, με την απαγόρευση κυκλοφορίας να ισχύει από τις 10 το βράδυ.

Η προσέλευση σε κομμωτήρια-κουρεία και καταστήματα μανικιούρ-πεντικιούρ θα γίνεται μόνο με ραντεβού. Απαγορεύεται αυστηρά η αναμονή.

Από τις υπηρεσίες λειτουργούν επίσης τα ΚΤΕΟ μόνο με ραντεβού.

Οι επιχειρήσεις που βρίσκονται σε κλειστού τύπου εμπορικά κέντρα και όσες λειτουργούν με συμφωνίες συνεργασίας όλων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου τύπου «κατάστημα εντός καταστήματος» (shops-in a-shop), μπορούν να αναπτύξουν τη διαδικασία εξ αποστάσεως προαγοράς/προεπιλογής μέσω ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας (click away) σε ανοιχτό εξωτερικό χώρο.

Επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν e-shop και πραγματοποιούν τηλεφωνικές παραγγελίες, μπορούν να αξιοποιήσουν την ψηφιακή εφαρμογή e-katanalotis του Υπουργείου Ανάπτυξης (λειτουργεί σε περιβάλλον Android και iOS) προκειμένου να ταυτοποιήσουν χωρίς κόστος το ραντεβού με τους πελάτες τους για την παραλαβή των προϊόντων.

Όλες οι συναλλαγές πρέπει να γίνονται με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και τη χρήση POS ή ψηφιακής προπληρωμής.




Total
0
Shares
Previous Article
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΗΣ

Δήμος Πύλης: Αιτήσεις για την εφάπαξ χορήγηση ειδικού βοηθήματος για την επανασύνδεσης ρεύματος

Next Article
Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας έργο για την αντιπλημμυρική προστασία του ποταμού Καράμπαλη στην Καρδίτσα

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας έργο για την αντιπλημμυρική προστασία του ποταμού Καράμπαλη στην Καρδίτσα

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike