Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Θα ενταχθεί τελικά στα μεγάλα έργα του Υπουργείου Υποδομών η παλιά γέφυρα Μουζακίου

palia gefyra mouzakiou

Θα ενταχθεί τελικά στα μεγάλα έργα του Υπουργείου Υποδομών η παλιά γέφυρα Μουζακίου.

Πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι στα έργα που θα υλοποιηθούν στο δήμο Μουζακίου από το Υπουργείο Υποδομών, θα ενταχθεί ως πεζογέφυρα και η παλιά γέφυρα Μουζακίου. Ένα έργο που θα βελτιώσει αισθητά την προσβασιμότητα και την αισθητική ολόκληρης της περιοχής και που, όπως έχουμε τονίσει, θα αναβαθμίσει και θα προσδώσει απεριόριστη προστιθέμενη αξία σε όλη την περιοχή.

Μια καθολική απαίτηση των δημοτών φαίνεται να υλοποιείται μετά τις παρεμβάσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα , του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού , του Δημάρχου Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη και ενεργών πολιτών, τους οποίους και ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση και παρέμβαση προς το Υπουργείο Υποδομών για την διεκδίκηση του δίκαιου αυτού αιτήματος.

Ευελπιστούμε ότι σύντομα η περιοχή της παλιάς γέφυρας θα αποτελέσει σημείο αναφοράς του Δήμου μας και με την εναρμονισμένη αρχιτεκτονική της στο γενικότερο τοπίο θα εξελιχθεί σε τοπόσημο για την ευρύτερη περιοχή.

Μπάλλας Ηλίας / Παπαοικονόμου Αθανάσιος




Total
0
Shares
Previous Article
Ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα 

Ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Next Article
Εργασίες αποκατάσταση ζημιών στο οδικό τμήμα Καρδίτσας - Μέλισσας από την Π.Ε Καρδίτσας

Εργασίες αποκατάσταση ζημιών στο οδικό τμήμα Καρδίτσας - Μέλισσας από την Π.Ε Καρδίτσας

Related Posts

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”