Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού

Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού

Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού

Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, κάλυψη όλων των κενών με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε Περιφέρεια και Δήμους

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπως και οι Δήμοι, αντί να διεκδικήσουν αγωνιστικά στην πράξη την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού πλήρους απασχόλησης για την κάλυψη όλων των αναγκών τους, προσλαμβάνουν κατά καιρούς εκατοντάδες συμβασιούχους ολιγόμηνης εργασίας και ξανά μετά στην ανεργία.

Αυτό εισηγείται για ακόμα μια φορά στην αποψινή συνεδρίαση του Π.Σ, η περιφερειακή αρχή του κ. Αγοραστού, παρουσιάζοντας πάγιες ανάγκες ως έκτακτες.

Όλοι μαζί οι αιρετοί Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, πίσω από τις υποκριτικές δηλώσεις τους επεκτείνουν αυτό το καθεστώς της προσωρινής εργασίας, βάζουν πλάτη στις αντιλαϊκές πολιτικές της σημερινής και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Αυτό το αίσχος πρέπει να τελειώσει. Όλοι αυτοί οι συμβασιούχοι πρέπει να μονιμοποιηθούν χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Γιατί είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου η μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα! Γιατί τους χρειαζόμαστε εκεί που προσφέρουν το έργο τους! Γιατί η μόνιμη και σταθερή δουλειά είναι καθοριστικός παράγοντας για την αναβάθμιση  των παρεχόμενων υπηρεσιών και την κάλυψη των μεγάλων κενών που υπάρχουν.

Και ταυτόχρονα πρέπει να γίνουν μαζικές προσλήψεις μόνιμων και πλήρους απασχόλησης εργαζόμενων στην περιφέρεια, στους δήμους, όπως και στην δημόσια υγεία-πρόνοια, στην παιδεία που έχουν μεγάλα κενά.

Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας της Λαϊκής Συσπείρωσης 

30.8.2023




Total
0
Shares
Previous Article
Νόμος και Ελευθερία - Άνθρωπος και Ταυτότητες (Θρησκεία – Έθνος) - Φωτογραφία: Προπαγάνδα αλλά και Εργαλείο Αφύπνισης - Ποίηση και Πολιτική - Η βαλίτσα του Ταξιδιώτη - Ένα εκκλησάκι οικόσημο της Δονούσας ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗ: Βίοι παράλληλοι - H Τραγωδία των Τεμπών: Aνθρώπινο Λάθος και Κρατική Αβελτηρία - Η πρώτη επέτειος του Ουκρανικού πολέμου: Οι διαψεύσεις και οι προοπτικές για ειρήνη - Ελευθερώστε τα γλυπτά του Παρθενώνα - Στο λυκαυγές ενός άλλου κόσμου: Προοπτικές και Ευθύνες… - Τρία βιβλία για μία ασφαλή πλοήγηση στην εποχή της μετα-πραγματικότητας - Αλλάζουν οι θρησκείες; - Μικρασιατική Καταστροφή: Μνήμη που πληγώνει… - Ένας άδικος θάνατος και μία δίκαιη εξέγερση - Τουρκικός μεγαλο-Ιδεατισμός ή η παράνοια του νέο-Οθωμανισμού;

Η βαλίτσα του Ταξιδιώτη

Next Article
poleitai spiti panoramiki thea Mouzaki

Πωλείται Μονοκατοικία με Πανοραμική θέα στο Μουζάκι

Related Posts